Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017 o 18:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Babička neverila lietadlu, a tak do motora hodila mince pre šťastie. Nechtiac zrušila celý let a mohlo dôjsť k poriadnej katastrofe

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO
Uložiť Uložené

Po virálnej babičke lietadlu neverila ďalšia žena.

Stalo sa to už na začiatku tohto roka, no ľudia sa zrejme nepoučili. Poverčivosť hrá aj v 21. storočí stále silnú a významnú rolu v životoch mnohých ľudí. Tí stále veria na nešťastie, s ktorým sa údajne máme potýkať každý piatok trinásteho, a tak pre istotu hádžu do vybraných studní mince a niektorí dokonca veria i legendám o prízrakoch či iných nadprirodzených bytostiach.

Na podobné veci bola zrejme náchylná aj 76-ročná babička, ktorá plánovala let z mesta Anqing do lokality Kunming, no lietadlu jednoducho stopercentne nedôverovala. Pre istotu si odskočila k zadnej časti lietadla, kde sa rozhodla, že do motora pre istotu vhodí za hrsť drobných mincí pre šťastie. Je len šťastným zázrakom, že si jej nelogického správania všimla i posádka letu a zabránila tak obrovskej katastrofe. Celý let bol zavinením čínskej starenky zrušený.


Babička neverila lietadlu, a tak do motora hodila mince pre šťastie. Nechtiac zrušila celý let a mohlo dôjsť k poriadnej katastrofe
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia