Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 10:17
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Historicky prvýkrát sa Playmate mesiaca v magazíne Playboy stala transgender modelka. Ines začala svoju zmenu už ako 16-ročná

ZAUJÍMAVOSTI PLAYBOY
Uložiť Uložené

Na ceste za modelingovou kariérou ju inšpiroval samotný Hefner.

Majiteľ magazínu Playboy Hugh Hefner nás pred niekoľkými týždňami už nadobro opustil a pri tejto smutnej príležitosti bude nasledujúce novembrové číslo časopisu venované práve jemu. Magazín Playboy pritom neváhal vo svojej pamätnej edícii staviť aj na menšiu kontroverziu, pretože titul „Playmate of the month“, čiže „Playmate mesiaca“ po prvýkrát v jeho histórii patrí transgender osobe. Aj keď sa Ines Rau v časopise Playboy objavila ešte v roku 2014 a už vtedy sa zmienila o tom, ako veľmi ju Hefner inšpiroval v ceste za kariérou modelky, tentoraz sa jej dostalo oveľa väčšej pocty. Na rozsiahlych ôsmich stranách spoločne s rozkladacím dvojstranovým špeciálom dostala veľkú príležitosť nielenže ukázať svoje krivky, ale aj prezentovať svoj pohľad na život, našu spoločnosť a na to, čo všetko sa zmenilo pred rokmi, keď sa rozhodla podstúpiť zmenu svojho pohlavia.

Do zmeny sa totiž pustila už vo veku 16 rokov, pričom krátko po svojom najdôležitejšom životnom rozhodnutí podstúpila aj operáciu a začala svoj nový život. Krátko po nej zažívala najťažšie obdobie vo svojom živote, pretože striedala jedného priateľa za druhým a mala pochybnosti o tom, kto vlastne je. Svoju skutočnú osobnosť sa jej napokon podarilo objaviť a vďaka tomu dnes môže s pokojom v srdci rozprávať o problémoch, ktoré trápia našu spoločnosť a planétu, namiesto toho, aby sa nechávala ovplyvňovať neznášanlivými názormi neprajníkov. Najnovšiu edíciu magazínu Playboy nájdeš na webe.

COMING SOON INES RAU X PLAYBOY USA STAY TUNED

Příspěvek sdílený INES RAU (@supa_ines),

Domov
Zdieľať
Diskusia