Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 10:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Legendárny Steve Irwin sa vráti na televízne obrazovky vďaka svojej rodine. Manželka aj deti chystajú nové šou postavené na jeho odkaze

ZAUJÍMAVOSTI DETI
Uložiť Uložené

Odkaz milovníka prírody sa k nám vráti po dlhých rokoch od jeho smrti.

Od smrti legendárneho milovníka prírody Stevea Irwina už uplynulo dlhých 11 rokov a aj keď nám ho už nikto a nič nevráti, televízna stanica Animal Planet už chystá obrovské prekvapenie. Pred pár dňami sa na verejnosť dostali informácie o tom, že rodina zosnulého Stevea začala spolupracovať s televíziou a čoskoro sa budeme môcť tešiť na viacero zaujímavých nových projektov. Manželka Terri, dcéra Bindi aj syn Robert sa budú spoločnými silami snažiť približovať život zvierat v divočine ľuďom pred televíznymi obrazovkami a nepôjde pre nich o nič neprirodzené, pretože už počas života ich otca sa neustále dostávali do kontaktu s prírodou. Dodnes pracujú na ochrane zvierat a majú k nim skutočne veľmi blízko, takže zostava Irwinovej rodiny bude skvelou zárukou toho, že nové televízne projekty budú stáť za to.

Deti Stevea Irwina pritom nebudú pred televíznymi kamerami trpieť ani trémou, pretože v minulosti sa už stali stredobodom pozornosti. Dcéra Bindi dokonca pred dvomi rokmi po týždňoch driny zaknihovala víťazstvo v šou Dancing with the Stars, čo je tanečná súťaž, na ktorej je založená šou Let’s Dance, zatiaľ čo jej brat Robert prijal pozvanie do šou moderátora Jimmyho Fallona, kde divákom predstavoval zvieratá z divočiny a všetkým nostalgicky pripomínal svojho otca v najlepších rokoch. Budúci rok teda budeme čakať na to, čo rodina Irwinovcov vymyslí a nakoľko v nových reláciách bude zostávať aj odkaz lovca krokodílov.


Domov
Zdieľať
Diskusia