Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 19:46
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vražda v Orient Exprese nás opätovne láka pútavým trailerom a špičkovým hereckým obsadením. Nájdete v čerstvej upútavke vraha?

FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Hercule Poirot je pravdepodobne najlepším detektívom na svete, čo dokazuje aj ďalšou upútavkou.

Vo filme sa objavia mnohé známe osobnosti, ako Johnny Depp (Piráti z Karibiku), hrajúci postavu Ratchetta, Michelle Pfeiffer (Scarface), ktorej bola pridelená postava pani Hubbardovej či napríklad mladá Daisy Ridley (Star Wars VII) v úlohe Mary Debenhamovej. Okrem iných budeme môcť v novom Orient Expresse vidieť aj Judi Dench (Skyfall), hrajúcu princeznú Dragomiroff, zatiaľ čo Lucy Boynton (Sing Street) si strihne rolu grófky Andrenyi. Ďalšie postavy na scéne budú Derek Jacobi (Kráľova reč) ako komorník Masterman, Michael Pena (Ant-Man) ako Marquez, Josh Gad (Kráska a zviera) ako tajomník Hector McQueen, Willem Dafoe (Antichrist) v role pána Hardmana, Leslie Odom Jr. (Gotham) hrajúci postavu doktora Arbuthnota a v neposlednej rade si rolu Hercula Poirota zahrá Kenneth Branagh

Príbehovo sa pozrieme do roku 1930, tak ako sa píše v jeho pôvodnej verzii, ale určite nepôjde o klasickú detektívku na akú sme pri Poirotovi zvyknutí. Režisér i herec v jednej osobe, Kenneth Branagh, o filme prezradil, že sa skôr bude zameriavať na temnú stránku deja a vyšetrovacie detaily pôjdu bokom. Film by mal teda klásť dôraz na svoju špecifickú atmosféru a rôznorodosť veľkého spektra postáv. Myslíte, že sa mu to nakoniec všetko podarí? A čo poviete na nový trailer? Snímku môžeme v kinách očakávať 9. novembra (listopad) 2017 (CZ) a 23. novembra (listopad) 2017 (SK).

Domov
Zdieľať
Diskusia