Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2017, 14:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Vtipný taxikár rozosmieva Bratislavčanov svojou láskou k rozprávkovej mačičke. Ružová farba mu zdobí auto zvonku aj z vnútra

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Petržalský Tiger je bratislavskou legendou.

Bratislavskí taxikári si v posledných mesiacoch nezískali príliš dobrú reputáciu po viacerých protestoch a zážitkoch turistov, ktorých oklamali aj o desiatky eur. Situáciu v našom hlavnom meste našťastie zachraňuje petržalský Tiger, ktorý pracuje ako taxikár už dlhé roky a v Bratislave sa stal doslova legendou. Tiger nedávno spôsobil jednej žene aj s dcérou veľké prekvapenie, keď ich prišiel vyzdvihnúť po návrate malej slečny z tábora. V úsmevnom príspevku mamička spomína, ako dcéra poskakovala a tešila sa domov, ale v aute už sedela bez slova v nemom úžase, pretože celý taxikársky Peugeot bol vyzdobený ružovou farbou a všade sa nachádzali dekorácie roztomilej rozprávkovej mačičky Hello Kitty.

Mamička si všetko zdokumentovala a Tiger jej aj ochotne zapózoval, pričom nezabudol spomenúť, že v minulosti jazdil na ružovom aute, ale neprešiel s ním cez technickú kontrolu, a tak sa musel poobzerať po novom vozidle. Ak niekedy nasadneš do jeho auta, nenechaj sa prekvapiť ani tým, že Tiger konverzuje takmer výlučne v rýmoch a na počkanie ti zloží aj básničku. Svojský taxikár patrí podľa Bratislavčanov medzi najobľúbenejšie ľudové osobnosti v celom meste a ešte sa naňho snáď nikto nesťažoval, takže spokojne pokračuje vo svojej práci a rozosmieva ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia