Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2017, 20:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Speváčka VeronikaS vložila svoje pocity do skladby Príde deň na albume Puzzle a teraz dopĺňa aj videoklip

HUDBA
Uložiť Uložené

Veronika Strapková vydala svoj debutový album ešte v novembri minulého roku, no teraz sme sa dočkali ďalšieho videoklipu.

Veronika Strapková je meno, ktoré môže byť mnohým známe z jednej talentovej súťaži, kde sedel v porote aj Majk Spirit. Mladá speváčka ho vtedy oslovila natoľko, že jej poskytol pomoc aj po ukončení show a dostala sa tak pod label Spirit Music. Pod ním sa jej v závere minulého roku podarilo vydať aj debutový sólový album s názvom Puzzle, ktorý môžeme s čistým svedomím označiť za vydarený, a to po všetkých stránkach. Devízou VeronikyS je tiež vizuálna stránka, čo nám dokázala už pri klipe Vrany so Supom.

Dnes sme sa dočkali spracovania ďalšieho videoklipu z albumu, tentokrát s titulom Príde deň. Ide o prevažne osobnú výpoveď a tomu autori prispôsobili aj vizuál. O jeho tvorbu sa postaral jeden z najvyťaženejších slovenských klipmejkrov Dušan Krajčovič a všetky zábery pochádzajú z Londýna od Milana Vojteka. O hudobnú produkciu sa postaral Esso a vy si teraz môžete vychutnať výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia