Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 10:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Jano Gordulič číta reakcie na svoju kritickú reláciu, ktorá vnáša do diania na Slovensku nadhľad spojený s humorom a pravdou

REFRESHER
Uložiť Uložené

Standupista a zabávač Jano Gordulič prijal naše pozvanie do pokračovania nového formátu s názvom Interhejty.

Už dlhšie aktívne pracujeme aj na aktraktívnom videoobsahu a snáď už môžeme prezradiť to, že vám čoskoro budeme môcť predstaviť ďalšie seriály. Ešte predtým by sme však dali radi do pozornosti pokračovanie formátu s názvom Interhejty, ktorý dlhodobo funguje v zahraničí na rôznych kanáloch. V krátkosti, vždy jedna známa osobnosť číta nami vybrané komentáre pod svojimi videami na youtube a sociálnych sieťach a jej úlohou je jednoducho na nich prirodzene reagovať, pričom samozrejme vopred nevie, do akých temných útrob diskusného suterénu sme sa dokázali prepracovať. 

Máme za sebou len druhý diel a už teraz musím konštatovať, že ľudská hlúposť často nemá hraníc a to, čo dokážu niektorí napísať na internet, by sa dalo pokojne kategorizovať ako trestuhodné. Ako ste si už mali možnosť prečítať v nadpise, tentokrát naše pozvanie prijal Jano Gordulič, ktorý je známy ako jeden z priekopníkov stand-upu na Slovensku, je tvárou Silných rečí aj Ťažkého týždňa a keď sa raz naše deti budú mať v tejto krajine lepšie, poďakovanie si zaslúži aj on. Vychutajte si teda ďalší diel Interhejtov a v komentároch nám pokojne napíšte, koho by ste ešte radi videli. Ja len napoviem, že pre ďalší diel sme opäť zalovili v rapových vodách a určite sa je na čo tešiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia