Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 14:07
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ak som ho trafil ja, Mayweather nebude mať žiadny problém. Zábery z boxerského tréningu Conora McGregora naznačujú, že ešte je na čom pracovať

ŠPORT BOX CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ír bude musieť na svojej boxerskej forme ešte zapracovať.

Zápas dvoch titanov Floyda Mayweathera a Conora McGregora sa odohrá 26. augusta, čo je už takmer o dva mesiace, a írsky bojovník zrejme bude musieť každú možnú chvíľku stráviť tréningom. Krátko po oznámení toho, že sa súboj skutočne odohrá, nahral na svoj Twitter juhoafrický boxer Chris van Heerden krátke video zachytávajúce tréningový zápas medzi ním a Conorom ešte z minulého roku. Aj keď fanúšikovia írskeho bojovníka argumentujú tým, že Conor v mladosti začínal pri boxe, Chris ich vo svojom odkaze na Twitteri rýchlo vrátil do reality. Ak si vraj niekto myslí, že Floyd bude mať s Conorom problémy a Ír využije svoje rýchlosť a kompaktnosť, potom sa podľa neho pekelne mýlia, pretože ani on samotný nemal problém zasadiť McGregorovi zopár presne mierených úderov. Verejnosť je ešte stále rozdelená na dva tábory a milióny ľudí veria, že Conor všetkých prekvapí a Floyda pošle nadobro do dôchodku, avšak zatiaľ to vyzerá tak, že Mayweather si dobre zaboxuje a ešte aj parádne zarobí.  


Domov
Zdieľať
Diskusia