Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2017, 18:28
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Učitelia prehovorili o najhorších zážitkoch s ich študentmi. Nepríjemné príbehy ti dokážu, že niektorí ľudia majú naozaj nekonečnú trpezlivosť

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO UČITELIA
Uložiť Uložené

Študenti si do škôl ťahajú zvieratá či učiteľom prebodávajú ramená ceruzkami.

Každý z nás mal pravdepodobne učiteľa, s ktorým sa niekedy nepohodol alebo mu vôbec nesedel. Treba však uznať, že ani niektorí učitelia to s ich študentmi nemajú práve najľahšie a často sa aj snažia, aby ich hodiny boli najlepšie, ako len dokážu. Práve na týchto ľudí bola smerovaná otázka používateľa sociálnej siete Reddit, ktorá prosila, aby učitelia vykreslili tie najbizarnejšie, najhoršie a najzábavnejšie zážitky, ktoré sa im stali s ich študentmi. Nazbieralo sa vyše 2000 príspevkov a okrem tých, ktoré spomínajú násilie, bomby či zbrane na amerických školách, sa medzi nimi nájdu aj skutočné perly.

Učitelia prehovorili o najhorších zážitkoch s ich študentmi. Nepríjemné príbehy ti dokážu, že niektorí ľudia majú naozaj nekonečnú trpezlivosť
Zdroj: wikimedia | ICCE

Dvaja študenti sa nepohodli s dvomi učiteľmi. Študenti chceli zaútočiť, no nakoniec to po ukľudňovaní učiteľmi skončilo tak, že jeden z nich zmlátil učiteľa olovenou rúrou.

Každoročne pri konci školského roka sme mali učiteľský koncert pre študentov. Jeden z nich mi však zapchal tubu obrovskou hromadou žuvačiek.

V ôsmom ročníku základnej školy som učila žiaka, ktorý nevedel násobiť.

Jeden zo žiakov prebodol druhému rameno. Ceruzkou.

Mali sme v škole požiarne cvičenie a nikto to nečakal. Preto si všetci učitelia nechali kľúče v škole, len ja som si svoje zobrala. On mi ich vytrhol, zamkol školu a kľúče hodil do kontajnera.

V jasliach som sa starala o deti a akonáhle ma jeden chlapec prvýkrát uvidel, schmatol paličku na bubny a pichol ma ňou do oka.

V škole sme mali chlapca, ktorý všetko kradol. Jasné, poviete si, čo také mohol kradnúť. Ceruzky? Výkresy? Nie. On sa okrem bežných vecí či jedla zo školského bufetu špecializoval na veci ako glóbusy, mikroskopy, klávesnice a raz vzal celú komodu. Najzarážajúcejšie však bolo, že to všetko hneď vyhadzoval a ani si to nechcel nechať.

Odporúčané
KFC alias kapustové fliačky s cukrom: Ktoré jedlá zo školskej jedálne sú najhoršie a ako by ich vylepšil foodbloger Čoje? KFC alias kapustové fliačky s cukrom: Ktoré jedlá zo školskej jedálne sú najhoršie a ako by ich vylepšil foodbloger Čoje? 14. apríla 2024, 12:30

Na základnej škole si ma vždy vyhliadol žiak, keď som prichádzala do školy. Vždy ma predbehol na schodoch, postavil sa predo mňa, zohol sa a prdol mi do tváre. Výraz na jeho tvári bol stelesnením radosti.

V druhom ročníku na základke som mala žiaka, ktorý sa neustále pýtal "Prečo?" Detská zvedavosť je v poriadku, ale vytáčalo ma, keď sa ma spýtal, prečo voda tečie z kohútika a nie doň.

Chápem, keď niekto prepíše esej z internetu, ale aby mi dve tretiny celej triedy odovzdali tie isté slová, to je trošku príliš.

Učitelia prehovorili o najhorších zážitkoch s ich študentmi. Nepríjemné príbehy ti dokážu, že niektorí ľudia majú naozaj nekonečnú trpezlivosť
Zdroj: wikimedia | Ontonagon

Ako učiteľka geografie mi jeden študent neustále chýbal. Seriózne bol chorý, no po dvoch mesiacoch došiel do školy a na mojej hodine zadrel: "Počkať, Berlín je v Nemecku? Ja som myslel, že leží v Európe!" Skoro som sa rozplakala.

Keď som dala mojej študentke opravený test, mala 4/22 bodov, tak vstala, zakričala a hodila po mne lavicu.

Ako učiteľka matematiky som mala študenta, mohol mať asi pätnásť, ktorého matika neskutočne nudila. Pravidelne na mobile pozeral seriály, no po dvoch príšerných testoch som mu to zakázala. Keď ma ignoroval, vzala som mu mobil, no už na poobedné vyučovanie si priniesol tablet. Takto to pokračovalo ďalej a ja som mu celkovo zabavila šesť tabletov a tri mobily. Nechápem, odkiaľ to bral.

Odporúčané
Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru 27. marca 2024, 13:00

Mal som v triede mimoriadne neskrotného študenta, robil totálne hlúposti. Ani nedávali zmysel. Proste roztrhal špongiu alebo prepílil učiteľskú katedru. Raz si na predvianočnú rozlúčku doniesol živého somára. Keď som sa vracal po Vianociach domov, uvažoval som, že to stočím do stromu, aby som nemusel ísť nasledujúci týždeň učiť.

Mala som osemročného študenta, ktorý sa vždy prihlásil, aby upútal pozornosť. Potom si prdol na celú triedu a sám sa smial až tak, že spadol zo stoličky.

Domov
Zdieľať
Diskusia