Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2012, 17:18
Čas čítania 0:00
refresher team

Využi exkluzívnu zľavu na lístky Legendy sa vracajú Vol.1

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak sa chystáš na akciu Legendy sa vracajú Vol.1, kde vystúpi väčšina scény so svojimi shows k debutovým albumom, teraz máš exkluzívnu možnosť kúpiť si lístok za zľavnenú cenu!

Akcia Legendy sa vracajú vol.1, ktorá sa odohrá v Žiline 25.5. v klube SMERR bude top. To vám musí byť jasné už z článkov, ktoré sme tomu venovali. Už len zoznam interpretov z tejto akcie robí taký malý hip-hopový festival: Kontrafakt, Rytmus, Moja Reč, Vec, Čistychov, H16. Keď si k tomu prirátame, že všetky kapely a interpreti na koncerte vystúpia so svojími debutovými shows, ktoré sa viažu na ich prelomové debutové albumy, vychádza nám z toho naozaj výnimočná akcia. A ty máš v pondelok, 7.5. možnosť zakúpiť si lístky za zľavnenú cenu 8 eur! Refresher ti totiž na 24 hodín ako hlavný mediálny partner vybavil malú zľavičku, aby ťa motivoval kúpiť si za tých pár drobných lístok a vypadnúť 25. 5. z domu ven trošku sa zabaviť. Ak na našu radu nedáš, možno ťa presvedčí mienkotvorca, ktorý bude na koncerte vystupovať so svojou Bengoro show, ako aj s Egom a Anysom ako Kontrafakt. Čaká ťa teda množstvo poctivého rapu. Lístky si za zľavnenú cenu 8 eur môžeš kúpiť v sieti Tickerportal od polnoci do konca pondelka. Ale pozor, zľava trvá len 24hodín! Lístky kupuj na ticketportal a udalosť sleduj na facebooku!

 

Domov
Zdieľať
Diskusia