Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2017, 11:25
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Až tretina študentov je ochotná zarobiť si na štúdium sexom. Väčšina študujúcich sa nebráni ani vzťahom za peniaze

ZAUJÍMAVOSTI EROTICKÉ SLUŽBY ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Nepríjemné štatistiky si podali domácich i zahraničných študentov.

Veľká Británia je jedným z naojobľúbenejších miest, kam sa mladí ľudia, vrátane Slovákov, vydávajú študovať. Nie všetky tamojšie školy sú však zadarmo a aj keď je vládny program zastrešujúci študentské pôžičky pomerne benevolentný, vždy si treba zarobiť aj na jedlo či ubytovanie, samotné navštevovanie školy predsa nie je všetko. A to sa "serióznym" spôsobom nemusí chcieť každému. Preto sa do londýnskych ulíc vydali ľudia z London South Bank University, aby zistili, či by boli ochotní ušetriť svoj čas či energiu a aj napriek tomu získať stabilný finančný príjem, ktorý by im bol schopný pokryť normálne výdavky. Výmenou za robenie spoločnosti cudziemu človeku či dokonca ponúkanie sexuálnych služieb.

Zúčastnilo sa až 1477 študentov, z ktorých sa takmer 70 % ľudí cítilo ohľadne výšky ich príjmov neisto a nekomfortne. V inej otázke si muselo až 53 % ľudí nájsť zamestnanie na trvalý či čiastočný úväzok, popri ich štúdiu. A až 88 % opýtaných potvrdilo, že by im vôbec nebolo proti srsti, ak by im za štúdium platil niekto iný. A potom sa prešlo na nepríjemnejšie otázky. Prvá z nich bola, ako ďaleko by opýtaný bol ochotný zájsť, aby im za vzdelanie platil niekto iný, pričom sa tu samozrejme bavíme o vzťahoch a sexe. V tomto prípade však ide o človeka, ktorý ich fyzicky priťahuje, no môže ísť o odlišné i rovnaké pohlavie než respondentovo.

Odporúčané
KFC alias kapustové fliačky s cukrom: Ktoré jedlá zo školskej jedálne sú najhoršie a ako by ich vylepšil foodbloger Čoje? KFC alias kapustové fliačky s cukrom: Ktoré jedlá zo školskej jedálne sú najhoršie a ako by ich vylepšil foodbloger Čoje? 14. apríla 2024, 12:30

Výsledky nie sú práve povzbudzujúce. 31 % ľudí nemá problém privyrobiť si na štúdium sexom a ďalšej tretine nevadí miernejšie zblíženie ako rande či spoločná káva. Ak však ide o človeka, ktorý respondenta fyzicky nepriťahoval, študenti miesto sexu radšej volili posedenie pri káve či vôbec žiadnu z možností.

Až tretina študentov je ochotná zarobiť si na štúdium sexom. Väčšina študujúcich sa nebráni ani vzťahom za peniaze
Určite si už niekedy počul o pojme SugarBabe. O živote SugarBabe si, mimochodom, môžeš prečítať tu. až 59 % študentov, mužov aj žien (áno, lietajú v tom aj muži) takáto brigádka zaujíma Sú podľa teba takéto čísla extrémne vysoké alebo je to v poriadku?
Až tretina študentov je ochotná zarobiť si na štúdium sexom. Väčšina študujúcich sa nebráni ani vzťahom za peniaze
Domov
Zdieľať
Diskusia