Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2017, 18:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo reaguje na kritické komentáre ku jeho tvorbe. Trefné, úprimné aj vtipné reakcie stoja za pozretie

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Vitajte pri pilotnom diele nového videoseriálu, v ktorom budeme pravidelne konfrontovať známe osobnosti s komentármi týkajúcimi sa ich tvorby.

Pravidelne sa vám okrem fresh článkov snažíme prinášať aj atraktívny video obsah, keďže nám je jasné, že je to pre každého jednoduchšia forma konzumovania informácií. Opäť však prichádzame s niečím netradičným a tentokrát pôjde o nový seriál s názvom Interhejty, ktorého koncept vám už možno je známy zo zahraničia. V skratke pôjde o sériu krátkych videí, kde si budeme pravidelne volať známe a hlavne zaujímavé slovenské aj české osobnosti a ich úlohou bude bezprostredne reagovať na nami vopred vybrané komentáre nachádzajúce sa pod ich tvorbou na youtube. Zároveň vám dnes prinášame aj pilotný diel s Momom, ktorému týmto ešte raz ďakujeme za to, že prijal pozvanie aj napriek tomu, že úplne nevedel, do čoho ide. 

Momovi už o pár dní vyjde aj najnovší album Rival 2, ktorý je pokračovaním jeho projektu z roku 2014 a bude sa snažiť naviazať na jeho úspech a tiež ukázať posun. Ten sme už mali možnosť zaregistrovať na spolupráci s Pil C-m na veci Chceme mier a tiež na dvoch plnohodnotných ukážkach z posledných dní - titulná skladba Riival a duet O nás dvoch s jeho polovičkou a talentovanou speváčkou Sandrou. No a keďže to okolo Moma aktuálne žije a mnohí si určite kladú podobné otázky ako tie v nami vybraných komentároch, bolo nám ihneď jasné, koho máme osloviť ako prvého. Vychutnajte si teda náš prvý diel a v komentároch nám dajte vedieť, koho by sme mohli osloviť nabudúce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia