Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2017, 19:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo aj Pil C chcú mier na slovenskej rapovej scéne. Počúvaj ich prekvapivú spoluprácu a očakávaj Rivala II, kde sa objaví aj Ego

HUDBA MOMO PIL C
Uložiť Uložené

Momo sa ešte pred letom chystá vydať pokračovanie albumu Rival a teraz predstavuje plnohodnotnú ukážku aj s videoklipom, na ktorom hosťuje Pil C.

Všetci fanúšikovia Moma už snáď veľmi dobre vedia, že sa z jeho dielne chystá ďalší albumový počin. Po pauze v minulom roku, počas ktorej vydal skladbu Ja som Bratislava, nám už o pár týždňov predstaví pokračovanie ságy s názvom Rival II, ktoré by malo prirodzene nadväzovať na projekt s rovnomenným názvom z decembra 2014. Práve Momo je často vnímaný ako taký "rival" na našej pomyselnej rapovej scéne, a tak je zachovanie tohto titulu pochopiteľné. Zároveň neočakávame, že by sa chcel schválne vracať dozadu svojou tvorbou a práve naopak, chystaným sólom bude chcieť ukázať, čo všetko ešte dokáže. A jasným dôkazom je aj dnes vydaná ukážka, ktorá hneď nesie aj veľké prekvapenie. To sme vám však už odhalili v nadpise.

Novinka dostáva názov Chceme mier a okrem samotného hlavného aktéra sa na nej objavuje aj Pil C. Doteraz drvivá väčšina rapového publika vnímala práve týchto dvoch ako interpretov, ktorí si pravdepodobne nemajú čo povedať a spoločné záujmy nenájdu ani v hudbe. Opak je však pravdou a dnešná skladba je toho jasným dôkazom. Ako už napovedá titul, chalani si prajú mier na pomyselnej scéne a my snáď ani nemáme čo vytknúť. Už tradične nechýba ani sprievodný atmosférický vizuál, o ktorý sa aj tentokrát postaral Patrik Bora a  STUBYSHIT a čo sa týka hudobnej produkcie, tak tú doručil šikovný royalG, člen labelu Nedám sa okonovať. Albumu by sa mali fanúšikova dočkať už čoskoro, keďže Momo dnes zverejňuje tracklist a spúšťa možnosť predobjednávok, ako inak, na rukahore.sk. Práve tam si mimochodom môžeš zakúpiť aj špeciálny colabo merch Pil C x Momo a teraz už samotná skladba. 

1. RIIVAL prod. Adytos

2. Chceme mier feat Pil C prod.royalG

3. Nepriatelia feat P.A.T prod.Abe

4. Bal€€k feat Adiss prod.royalG

5. Priemer feat Simon Red prod.Infinit

6. Ja som Bratislava prod.royalG

7. Známe tváre feat Supa, Sandra prod.Kaapo

8. Niečo je už zamnou feat Ego prod.royalG

9. Neviem kto je kto feat Palermo prod.royalG

10. O nás dvoch feat Sandra prod.royalG

11. Povedzte vy prod.Maiky Beatz

12. Rap je moj šport feat Simon Red prod.royalG

13. Outro prod.royalG

Momo aj Pil C chcú mier na slovenskej rapovej scéne. Počúvaj ich prekvapivú spoluprácu a očakávaj Rivala II, kde sa objaví aj Ego
Domov
Zdieľať
Diskusia