Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2016, 20:26
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo v najnovšej skladbe odkazuje Kalimu, aby sa už nehneval a na scénu volá späť starého Separa

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Zároveň sa dozvedáme, že budúci rok chystá Momo pokračovanie projektu Rival.

Momo sa po rokoch plných aktivity v podobe albumov rozhodol dať si v tom aktuálnom menšiu prestávku, avšak na svojich fanúšikov nezabúda a občas sa pripomenie novým singlom. Naposledy to bola skladba Neni dobre?!, na ktorej sa objavila aj jeho partnerka a speváčka Sandra. Po troch mesiacoch sa Momo hlási o slovo opäť a tentokrát aj s informáciami o ďalšom sólovom počine, ktorý vyjde v budúcom roku. Bude pokračovaním projektu Rival zo záveru roka 2014 a niesť bude rovnaký titul doplnený o dvojku. 

Čo sa týka dnešnej novinky, tá dostáva názov Ja som Bratislava a venuje sa viacerým emotívnym skutočnostiam z Momovho života. Videoklip je zároveň venovaný Momovmu kamarátovi Fichťovi (skalní si určite spomenú na túto vec), ktorý pred deviatimi rokmi umrel na motorke v Petržalke a môžeme v ňom vidieť okrem dcérky menom Prea aj všetkých členov rapovej skupiny 14, kde Rival začínal pred viac ako pätnástimi rokmi. Tvorbu samotného vizuálu si zobral na starosti Stubyshit a kameru zas Dušan Krajčovič. O hudobnú produkciu sa postaral royalG, člen labelu Nedám sa okonovať. Dosť bolo slov, teraz už prejdime k dnešnej novinke. 

Domov
Zdieľať
Diskusia