Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2017, 11:50
Čas čítania 0:00
Ondřej Jarůšek

Coca-Cola končí s predajom dvojlitrových fliaš. Nečakaná zmena sa týka aj Fanty či Sprite

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO COCA-COLA
Uložiť Uložené

Dvojlitrové balenie obľúbeného sladeného nápoja už čoskoro na pultoch obchodov nenájdeš. Po novom si budeš môcť kúpiť však 1,75 či 2,25 litrové balenie.

Najväčší svetový výrobca nealkoholických nápojov Coca-Cola čoskoro prestane na Slovensku i v Českej republike predávať svoje nápoje v dvojlitrových fľašiach. Tie sa nahradzujú baleniami o veľkostiach 1,75 litra, 2,25 litra a baleniami po šiestich plechovkách s objemom 330 mililitrov. Zmena sa okrem hlavnej značky Coca-Cola týka aj nápojov Sprite, Fanta a Kinley tonic.

Dôvod k tomuto kroku je veľmi jednoduchý. Spoločnosti sa totiž predaj dvojlitrových fliaš jednoducho dostatočne nevyplácalOd balení dva litry odcházíme, protože již neumožňuje pokrýt různé spotřebitelské příležitosti při konzumaci nápojů,“ cituje slová hovorkyne Coca-Cola HBC ČR Kataríny Švecovej server iDNES.cz„Stará balení dva litry končí nyní v březnu a očekáváme doprodání nejdéle v dubnu,“ dodáva. Posledné kusy nápojov v dvojlitrovom balení si tak zákazníci môžu pri troche šťastia zakúpiť za zníženú cenu.

Coca-Cola končí s predajom dvojlitrových fliaš. Nečakaná zmena sa týka aj Fanty či Sprite
Zdroj: pixabay.com

Čo na rozhodnutie zrušiť predaj Coca-Coly v dvojlitrových baleniach hovoríš ty? Podel sa s nami o názor v komentároch!

Domov
Zdieľať
Diskusia