Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2017, 10:37
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Eminemova dcéra Hailie vyrástla do krásy. Inšpirácia mnohých legendárnych skladieb dnes spokojne študuje na univerzite

ZAUJÍMAVOSTI EMINEM
Uložiť Uložené

Svojmu otcovi slúžila ako inšpirácia, dnes je z nej vysokoškoláčka.

Ak si vyrastal na Eminemovej hudbe, potom si sa určite stretol s menom Hailie. Jeden z najznámejších raperov veľkú časť svojej tvorby založil práve na životnom príbehu točiacom sa okolo jeho milovanej dcéry, a tak by si ho o nej počul rapovať v skladbách ako Mockingbird či Hailie’s Song. Malá Hailie sa pred dlhými rokmi z času na čas objavila na nejakej novej fotografii, ako ju hrdý otec drží na rukách, ale vo všeobecnosti unikala objektívom fotografov a radšej žila pokojný život pred svetiel reflektorov. Na druhej strane, čím bola Hailie staršia, tým otcovu slávu možno začala vnímať inak a napokon si založila aj Instagram, kde síce nie je mimoriadne aktívna, ale z času na čas tam pridá zaujímavú momentku zo svojho života.

Na žiadnej z pridaných fotografií sa nenachádza jej otec, čo je celkom pochopiteľné a Hailie v súčasnosti študuje psychológiu na Michigan State University, takže v blízkej budúcnosti určite neplánuje kariéru v šoubiznise. Môžeme skonštatovať, že z malej Hailie sa postupom rokov stávala krásna mladá slečna a dnes 21-ročná sa stále teší z nekonečného záujmu svojho otca, ktorý sa mnohokrát vyjadril, že ak ide o jeho dcéru, neexistuje nič dôležitejšie než ona. Nanešťastie pre potenciálnych nápadníkov, vyzerá to tak, že je Hailie momentálne šťastne zadaná a tvojou jedinou možnosťou je počkať na to, či sa z jej vzťahu stane niečo serióznejšie, alebo sa napokon rozpadne.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30

Yes my pants match my closet & yes Lottie's entitled to photobomb on puppy day

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),


Feeling extra lucky today ☘

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),



Mondays

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),





Tuesday's are for doing things you should've done on Monday

Příspěvek sdílený Hailie Scott (@hailiescott1),



Domov
Zdieľať
Diskusia