Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2017, 15:04
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Kam na výšku #6: Záruka uplatnenia a vysokého platu. Študovať na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU sa oplatí

REFRESHER
Uložiť Uložené

Nahliadni už dnes do budúcnosti vďaka štúdiu na Fakulte elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave.

Maturita sa nezadržateľne blíži a ty si sa stále nerozhodol, kam na výšku? Alebo či sa vôbec na tú výšku prihlásiť? Tak si na správnom mieste. Či už rozmýšľaš nad športovým zameraním, medicínou, právom alebo ekonómiou, náš seriál Kam na výšku je tu práve pre teba.

Nahliadni vďaka moderátorovi Šajmovi do útrob najznámejších slovenských vysokých škôl a vypočuj si názory študentov, ktorí tu študujú. Možno ti práve oni pomôžu pri ťažkom rozhodovaní, ktoré ovplyvní tvoju budúcnosť.

V rámci seriálu sme už zmapovali školy zamerané na šport, medicínu, či ekonómiu. V dnešnej časti si posvietime na  štúdium elektrotechniky a informatiky na FEI STU v Bratislave.

Poslaním Fakulty elektrotechniky a informatiky STU v Bratislave, ako jednej z najstarších technických fakúlt na Slovensku s bohatou vedeckou a výskumnou činnosťou, je predovšetkým poskytovanie kvalitného univerzitného vzdelávania všetkých stupňov na báze slobodného vedeckého bádania a tvorivej výskumnej práce.

Dôležité je spomenúť, že 99% absolventov tejto fakulty nájde uplatnenie a priemerný plat sa pohybuje na sume  1511 eur. Zaujíma ťa, v čom spočíva bežný deň študentov na tejto škole alebo to, ako prebiehajú prijímacie pohovory? Na všetko dostaneš odpovede v našej reportáži nižšie. Poďme na to.

Termín podania prihlášky na FEI STU je do 30. apríla. Všetky informácie nájdeš na tejto stránke

Domov
Zdieľať
Diskusia