Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. marca 2017, 13:53
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Spojenie nádhernej Slovenky a exotickej prírody ti spríjemní deň. Kika s Braňom by sa jedného dňa mohli stať pokračovateľmi Jaya a Alexis

ZAUJÍMAVOSTI PRÍRODA THAJSKO
Uložiť Uložené

Kristína s Braňom si ázijskú prírodu užívali hneď niekoľko mesiacov.

Slovák Branislav Sámel, jeden z najpríťažlivejších Slovákov na Instagrame, si so svojou priateľkou Kristínou Roháčekovou v posledných mesiacoch užívali exotickú ázijskú prírodu. Braňo pracuje ako model a jeho priateľka Kristína zase ako modelka, veď bola v roku 2015 aj finalistkou Miss Slovensko, a tak si obaja Áziu rýchlo zamilovali a nešetrili zábermi, pretože od začiatku plánovali, že napokon dajú niekoľko videí do reprezentatívnej podoby a pochvália sa s finálnym produktom na internete. Ak by sme privreli oči, mohli by sme Kristínu vymeniť za Alexis Ren a Braňa zase za Jaya Alvarreza, čiže svetoznámu dvojicu venujúcu sa práve takýmto pohodovým videám z výletov a dovoleniek, lenže nášmu slovenskému páru v žiadnom prípade neprajeme rovnaký osud, aký postihol Alexis a Jaya. Je len a len dobré, že sa aj Slováci snažia vytvárať zaujímavý obsah aj v takejto exotickej podobe a zároveň musíme uznať neodškriepiteľnú krásu, ktorou Kristína disponuje. Veríme, že sa Braňo aj s Kikou v budúcnosti budú pokúšať o natáčanie ďalších videí, pretože toto je veľmi príjemným začiatkom a ak zostane čas a chuť, potom by nám na Slovensku mohla vyrásť nová hviezdna dvojica.

Domov
Zdieľať
Diskusia