Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. marca 2017, 18:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Letná brigáda snov. Za 12-tisíc dolárov budeš svet informovať o tom, prečo je pivo také úžasné

ZAUJÍMAVOSTI PIVO
Uložiť Uložené

Čo tak cez leto cestovať a piť pivo zadarmo?

Existuje lepší spôsob, ako stráviť svoje letné prázdniny, než precestovať veľkú časť sveta, dostať za to slušne zaplatené a ešte aj na každom mieste vypiť niekoľko litrov piva? Spoločnosť World of Beer združujúca množstvo prevádzok a výrobcov pív sa na toto letné obdobie rozhodla do svojich radov prijať špeciálneho stážistu, ktorého úlohou bude navštevovať rôzne pivné festivaly a krčmičky po svete, aby potom mohol o svojich zážitkoch zreferovať nielen samotnej spoločnosti, ale najmä fanúšikom na sociálnych sieťach.

Ak by si mal záujem o letnú brigádu s niekoľkými výhodami, ako napríklad 12-tisícovým platom za 4 mesiace relatívne jednoduchej práce, potom máš čas do 26. marca, kedy sa končí možnosť prihlásiť sa. Na prihlásenie pritom nepotrebuješ žiadne zložité dokumenty, pretože ti postačí odpovedať na niekoľko otázok a čo je najdôležitejšie, spoločnosť od teba bude potrebovať aj minútové video, v ktorom jej dokážeš, že práve ty by si mal túto letnú stáž dostať. Nemusíš sa báť ani o to, že by si musel platiť za cestovanie a samozrejmosťou bude aj pivo na účet tvojho zamestnávateľa, takže ak by pivné leto znelo lákavo, už vieš, kam sa treba obrátiť.

Odporúčané
Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami. Skvelé je s lososom, paprikou či so sladkým, tvrdí Vlado Machalík Pivo nepotrebuje párovanie s ťažkými krčmovými jedlami. Skvelé je s lososom, paprikou či so sladkým, tvrdí Vlado Machalík 28. februára 2024, 17:00

#drinkitintern @thebeertrale enjoying a pint of @guinness in #Dublin

Příspěvek sdílený World of Beer (@worldofbeer),

Domov
Zdieľať
Diskusia