Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2017, 16:42
Čas čítania 0:00
johnnybravo

V Hollywoode sa objavila socha Kanyeho Westa ako Ježiša. Jej autor chce poukázať na to, ako ho verejnosť vníma, miluje aj ukrižuje

ZAUJÍMAVOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West sa dočkal zvláštnej pocty priamo v Hollywoode.

Na jednej z najznámejších amerických ulíc Hollywood Boulevard v meste Los Angeles sa objavila kontroverzná socha rapera Kanyeho Westa v nezvyčajnej podobe. Umelec vystupujúci pod menom Plastic Jesus premenil Kanyeho na Ježiša pomocou zlatej sochy a následne ju umiestnil neďaleko miesta, kde nás už o pár dní čaká udeľovanie Oscarov. Socha dostala názov „False Idol“ a jej tvorca sa na Kanyeho, jeho kariéru a osobný život pokúsil pozrieť trochu kriticky. V rozhovore pre The Hollywood Reporter porozprával o tom, ako verejnosť doteraz Kanyeho stavala do pozície hotového boha, pričom si zrejme vôbec neuvedomovala, že je to obyčajný človek ako každý z nás a aj v jeho živote sa môžu vyskytnúť komplikácie. Kanye sa nedávno ocitol v nemocnici, kde ho hospitalizovali kvôli stresu a špekulovalo sa aj o psychickom zrútení, na čo Plastic Jesus povedal, že verejnosť jednoducho Kanyeho zbožňovala a hneď po jeho páde z piedestálu ho nechala ukrižovať médiami aj fanúšikmi, čo určite nebola správna reakcia.

Domov
Zdieľať
Diskusia