Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2016, 23:31
Čas čítania 0:00
Marek R.

Futbalový orgazmus v podaní Messiho. Argentínsky klenot opäť ukázal, že po individuálnej stránke je o level nad ostatnými

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ak milujete futbal, musí vám byť jasné, kto je jeho kráľom.

Tí, čo sledujú zápasy a nielen pozápasové štatistiky, majú jasno v tom, kto je najlepší hráč súčasnosti a pravdepodobne aj histórie. Ak napríklad dnes niekto nepozeral barcelonské derby a len si pozrie skóre zápasu, povie si, že Messi hral len ľahko nadpriemerne, keďže má na konte len po jednom góle a asistencii. Popritom si však robil z protihráčov kuželky a robil presne to, vďaka čomu máme všetci radi futbal. 

Kontrola lopty, ktorej sa nikto nevyrovná, dribling a zmena smeru s loptou, kde taktiež nemá konkurenciu, k tomu obrovský prehľad v hre, diktovanie tempa hry a aby toho nebolo málo, stále strieľa veľa gólov, aj keď obrovskú časť zápasu trávi v zálohe, kde si zbieha po lopty. Tieto svoje silné zbrane naplno predviedol aj v zápase proti Espanyolu, ktorý Barcelona vyhrala 4:1 a ak milujete futbal, tieto videá si naozaj vychutnáte.

Prehľad v hre, aký nemajú ani najlepší tvorcovia hry súčasnosti

Keby Messi premenil, máme tu gól sezóny

Opäť rýchle nohy Messiho

Jasličky nasadí aj brankárovi

Domov
Zdieľať
Diskusia