Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 23:29
Čas čítania 0:00
Ivan J.

Slovenský MMA bojovník po štyroch rokoch okúsil, aké je to prehrať. Stopku mu vystavil súper tvrdým knokautom už v úvode súboja

ŠPORT CONOR MCGREGOR IVAN BUCHINGER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj napriek prehre však o svoj titul neprišiel.

Takmer štyri roky trvala neporaziteľnosť slovenského MMA zápasníka Ivana Buchingera. Naposledy zažil prehru na vlastnej koži proti slávnemu Írovi Conorovi McGregorovi. Stalo sa tak ku koncu roka 2012, keď podobne ako tentokrát súboj skončil knokautom už v prvom kole v jeho neprospech. V ruskom Nazrane, kde súboj prebiehal, nastúpil proti šikovnému Rusovi Magomedovi Idrisovovovi, ktorý pred ich vzájomnou konfrontáciou ešte nikdy neprehral. O túto sériu nechcel prísť a po úvodných dvoch "oťukávacích" minútach začal preberať opraty zápasu do vlastných rúk. Keď sa vyskytla šanca, vyslal na rodáka z Gabčíkova tvrdú ľavačku, po ktorej sa pobral k zemi, pričom tam rovno aj začaté dokončil. Našťastie pre Slováka táto prehra neznamenala stratu titulu, keďže jeho protivník na predzápasovom vážení nemal požadovanú hmotnosť. Veríme teda, že Ivan Buchinger sa už čoskoro postará o úspešný reparát.

Sériu ničivých úderov, ktoré vyústili ku knokautu, môžete vidieť od dvanástej minúty.

Domov
Zdieľať
Diskusia