Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2016, 15:58
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Support - kniha, ktorá sa za pár dní stala bestsellerom

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Michal Truban už nie je len úspešným podnikateľom, ale, zdá sa, že aj spisovateľom.

Na trhu sa objavila kniha úspešného podnikateľa Michala Trubana, ktorá bez zbytočných “bullshitov”, akademického teoretizovania a hladkania si vlastného ega oslovuje široké spektrum čitateľov. Ponúka konkrétne návody a riešenia študentom, umelcom, tvorcom značiek, marketérom, IT developerom, startuperom, či skúseným podnikateľov, ako vybudovať svoj projekt snov úplne od nuly. Pokiaľ ste dostatočne ambiciózny, kniha Support by rozhodne nemala chýbať ani vo vašej knižnici.

Michal píše úprimne, bez zbytočného skrývania, zahmlievania a pretvárky. Na konkrétnych príkladoch vykresľuje fascinujúci príbeh budovania značky úplne od nuly. S podnikaním začínal už na strednej škole, preto v úvode knihy nie je núdza o vtipné historky z internátnych priestorov či nekonečného nočného žúrovania.

Support - kniha, ktorá sa za pár dní stala bestsellerom
Zdroj: Websupport.sk

Autor sa v knihe nebráni otvorenej komunikácii o svojich najväčších chybách, s ktorými sa na svojej podnikateľskej ceste stretol a ktoré mu pomohli k vybudovaniu ešte silnejšej značky. Práve tieto pasáže knihy sú pridanou hodnotou pre každého začínajúceho kreatívca, ktorý sa môže z autorových chýb poučiť skôr, ako ich sám urobí. Nie nadarmo má kniha podtitul “Ako vybudovať úspešný biznis, aj keď robíte jednu chybu za druhou.”

Brutálna otvorenosť Michala Trubana vám dá v knihe nahliadnuť do zákulisia biznisu, ktoré proste chcete vedieť, vidieť a počuť. Preto má kniha aj ďalší rozmer - presah do digitálneho sveta v podobe diskusného fóra s multimediálnym obsahom. Mnohé kľúčové slová v texte odkazujú na webový portál, kde si sami môžete pozrieť rôzne videá, dokumenty, stiahnuť manuály, tabuľky, alebo rôzne formuláre a dotazníky, ktoré vám pomôžu pri budovaní vašej značky. Je super, že materiálu na stránke stále pribúda. Support kúpiš napríklad na Martinuse.

Pre viac informácií sleduj weby a sociálne siete:

Oficiálny web knihy Support

FB Michala Trubana

Instagram Michala Trubana

Blog Michala Trubana

Support - kniha, ktorá sa za pár dní stala bestsellerom
Zdroj: Websupport.sk
Support - kniha, ktorá sa za pár dní stala bestsellerom
Zdroj: Websupport.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia