Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2016, 19:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na Krstnom otcovi Rytmusovi sekundujú aj Separ a James Cole na skladbe Je nám to jedno

HUDBA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Album budeš mať z predpredaja doma už pozajtra, a tak je ideálny čas naladiť sa ďalšou zverejnenou ukážkou.

November sa nám síce už pomaly, ale isto chýli ku koncu, no ešte v jeho závere stihne minimálne jeden interpret dostať svoj projekt medzi fanúšikov. Presne tak, hovoríme o Rytmusovi, ktorý pracoval na projekte Krstný otec niečo viac ako dva roky a teraz konečne nadišiel čas na to, aby to poslal medzi ľudí. Už máme všetky dôležité informácie, na základe ktorých si album predobjednalo už viac ako 8-tisíc ľudí a ak náhodou do tejto skupiny zatiaľ nepatríš, tak to môžeš stále napraviť. Zároveň máme k dispozícii aj tri vydané ukážky, menovite Pozor, Povolanie syn a Gádže nemíňajú lóve, ktoré sú jasným dôkazom toho, že sa máme na čo tešiť.

Pán Páťa sa však dnes rozhodol predstaviť aj ďalšiu skladbu z Krstného otca a tentokrát konečne aj s hosťami. Ako si si už prečítal v nadpise, na novinke s názvom Je nám úplne jedno hosťujú aj Separ a James Cole a my snáď ani nemáme čo dodať. Podobne ako v predošlom prípade, ani tentokrát sme sa vizuálu zatiaľ nedočkali, avšak v dnešom livestreame Rytmus prezradil, že jeden videoklip uzrie svetlo sveta v priebehu nasledujúceho týždňa. A pokiaľ aspoň trochu sleduješ sociálne siete, tak veľmi dobre vieš, o čo pôjde. Ešte predtým, ako prejdeme k samotnej novinke, pripomeniem, že súčasťou Krstného otca budú aj 3 veľké krsty na Slovensku - Bratislava, Banská Bystrica a Košice a tiež jeden obrovský v pražskom Fóre Karlín. Určite odporúčame sa na šou dostaviť, keďže budeš mať možnosť vidieť a počuť to, čo ešte nikdy predtým a pravdepodobne ani nikdy potom nezažiješ. Teraz už ale samotná skladba. 

Na Krstnom otcovi Rytmusovi sekundujú aj Separ a James Cole na skladbe Je nám to jedno
Domov
Zdieľať
Diskusia