Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júna 2016, 18:58
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prepracovaný vizuál a striktný rap. Rytmus predstavuje prvú plnohodnotnú skladbu z albumu Krstný Otec

HUDBA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

Zvukom sa skladba približuje k dobe okolo albumu Bengoro, čo určite ocení každý skutočný rapový fanúšik.

Okrem mnohých iných albumov sa v roku 2016 môžeme konečne tešiť aj na Rytmusove ďalšie sólo. Tretina Kontrafaktu nám už v závere minulého roku aspoň trochu odtajnila, ako by približne mohol znieť, a to prostrednícvtom krátkeho filmu Eternal. Na naše pomery veľmi prepracovaná a umelecky poňatá záležitosť obsahovala aj ukážky dvoch skladieb, a to menovite Obrazy a Skutočne Kvalitný. Obe tieto veci odkazovali hudobne hlavne dobu okolo počinu Bengoro, čo sme určite všetci prijali všetkými desiatimi. 

Aj preto sme veľmi radi, že vám dnes môžeme predstaviť prvú plnohodnotnú ochutnávku z albumu Krstný Otec, ktorá je opäť striktne rapovou záležitosťou so zvučným refrénom. Skladba dostáva názov Pozor a prichádza hneď aj s prepracovaným videoklipom z dielne poľských profesionálov z 9LITER FILMY, čo určite dokážeš rozoznať už na prvý pohľad, teda v prípade, že si si pozorne pozrel spomínaný Eternal. Čo sa týka hudobnej produkcie, tak tú si na starosť zobral slovenský Choppin Beats a vy si teraz môžete vychutnať výsledok, po ktorom pravdepodobne odmietnete počúvať svojich doterajších obľúbencov. Nezabudni si vizuál pozrieť vo vysokej kvalite a precítiť všetky efekty aj samotnú myšlienku.

Domov
Zdieľať
Diskusia