Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2016, 19:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Krstný Otec sa blíži. Rytmus predstavuje skladbu Povolanie Syn, cover aj tracklist, na ktorom sa objavujú Separ, Ektor či Kali

HUDBA KRSTNÝ OTEC RYTMUS
Uložiť Uložené

24 skladieb a množstvo hostí značí, že ide o naozaj veľký projekt a my budeme veľmi zvedaví, čo všetko si pre nás pán Páťa pripravil.

Za posledných pár mesiacov sme už nespočetne veľakrát informovali o tom, že záver roku 2016 bude patriť viacerým dlho očakávaným počinom, medzi ktoré môžeme bez výčitiek označiť aj ten od Rytmusa. Všetci už vieme, že bude niesť titul Krstný Otec a svetlo sveta by mal uzrieť ešte v závere novembra, resp. začiatku decembra, čo sa nám dnes potvrdzuje. Tretina Kontrafaktu totiž predstavuje nielen ďalšiu plnohodnotnú skladbu, ale aj tracklist a cover k svojmu ďalšiemu sólovému albumu a zároveň spúšťa predobjednávky. Doteraz sme síce očakávali, že coverom ostane už známa snímka s korunou, dočkali sme sa však príjemného prekvapenia. 1500 gramov zlata a typický výraz.

Čo sa týka samotnej skladby, tá dostáva názov Povolanie syn a po veci Pozor je druhou plnohodnotnou ukážkou z Krstného Otca. Samotný titul snáď dokonale prezrádza, o čom táto záležitosť asi bude, a tak snáď nie je potrebné ju bližšie komentovať. Snáď dodám len to, že ide o zatiaľ najlepšiu skladbu tohto roka a o jej produkciu sa postaral Maiky Beatz. Ale nepredbiehajme. Tentokrát sme sa síce nedočkali videoklipu, zato pre vás máme aj kompletne všetky dôležité informácie týkajúce sa hostí a vlastne aj celý tracklist. Ako ste si už mali možnosť v posledných dňoch všimnúť na Paťovom instagrame, toto sólo bude obsahovať 24 skladieb, čo je vrámci slovenskej rapovej scény veľmi vysoký nadpriemer, a tak nás určite bude zaujímať, či kvantita neprevýši kvalitu. 

Krstný Otec sa blíži. Rytmus predstavuje skladbu Povolanie Syn, cover aj tracklist, na ktorom sa objavujú Separ, Ektor či Kali

Na Krstnom otcovi teda uvidíme prekvapivo mená ako Kali, Indy alebo Čistychov, ale aj očakávané spolupráce s Egom, DMS, Laris a P.A.T., s ktorým momentálne Rytmus trávi pomerne veľa času. Od dnešného dňa si zároveň Krstného Otca môžeš konečne aj predobjednať, pričom objednávku môžeš očakávať doma hneď na začiatku decembra. Dosť bolo slov, prejdime k samotnej novinke. 

Na záver len pripomíname, že počas decembra budú prebiehať aj tri veľke krsty, kde zároveň odznejú skladby z albumu a chýbať nebudú ani exkluzívni hostia.

Krstný Otec sa blíži. Rytmus predstavuje skladbu Povolanie Syn, cover aj tracklist, na ktorom sa objavujú Separ, Ektor či Kali

Domov
Zdieľať
Diskusia