Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2016, 12:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Príď sa zabaviť na oficiálnu beániu Slovenskej technickej univerzity už najbližšiu stredu v Incheba Expo Aréne

REFRESHER
Uložiť Uložené

Slovenskí študenti to vedia na univerzitných akciách rozbaliť ako málokto a určite to potvrdia aj v tomto prípade.

Hádam každý, kto mal možnosť okúsiť študentský život už veľmi dobre vie, že jeho neodmysliteľnou súčasťou sú aj rôzne akcie či párty, bez ktorých by to jednoducho nebolo ono. Niektorí absolvujú len tie naozaj nutné, iní sa vedia zabaviť aj na chodbe internátu medzi pár spolubývajúcimi, no predsa sa nájdu aj také, kde jednoducho nemôžeš chýbať. Tentokrát hovoríme o oficiálnej beánii Slovenskej technickej univerzity, ktorá sa bude konať už najbližšiu stredu, teda 16.11. v Incheba Expo Aréne. A keďže je na druhý deň voľno a nemusíš vstávať na prednášku či cviko, udalosť si môžeš užiť naozaj naplno.

Samozrejme nebude chýbať ani pestrý sprievodný program a organizátori si očividne dali záležať na tom, aby si na svoje prišiel naozaj každý. Na beánii STU teda vystúpia chalani z INÉ KAFE, DJ EKG, Medial Banana ale aj Pil C či Smola a hrušky, a tak sa je určite na čo tešiť. Čo sa týka dress code-u, tak ten by mal byť neformálny ale zároveň stále elegatný. V prípade, že ešte stále nemáš lístok, tak to ešte stále môžeš napraviť napríklad na oficiálnej stránke eventu, kde nájdeš všetky dôležité informácie. No ak náhodou ešte nie si rozhodnutý, prípadne nevieš, či ťa priateľ/priateľka alebo mama pustí, tak nezúfaj, lístky budú k dispozícii aj na mieste konania akcie. A na záver len pripomeniem, že aj keď je akcia primárne určená pre študentov a absolventov STU, môžeš sa jej zúčastniť aj keď do týchto dvoch skupín nepatríš.

Príď sa zabaviť na oficiálnu beániu Slovenskej technickej univerzity už najbližšiu stredu  v Incheba Expo Aréne
Domov
Zdieľať
Diskusia