Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2016, 1:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Silné reči sa vracajú do MMC s vianočnou stand-up comedy show a vyše 15 komikmi

REFRESHER
Uložiť Uložené

Vynikajúca príležitosť aspoň na chvíľku vypnúť od tradičného predvianočného stresu.

Po veľkolepom otvorení sezóny na začiatku septembra a jesennom slovenskom turné popretkávanom tradičnými vystúpeniami v domovskom Nu Spirit Clube sa na miesto činu už 19. decembra vracia najdlhšie pôsobiaca slovenská stand-up comedy – Silné reči. Tentoraz vás na vianočnú tému bude baviť viac ako 15 komikov, ktorí si zaspomínajú na svoje darčekové sklamania z detstva a vy na chvíľu zabudnete na to, že treba kúpiť smradľavého kapra, ktorý vám na týždeň obsadí vaňu a v byte upratať svinčík, ktorý sa tam nahromadil od posledného veľkonočného upratovania.

Môžete sa tešiť na ostrieľané tváre, ale aj na vychádzajúce hviezdy, ktoré na jeseň stihli zažiariť na pódiu v Nu Spirite. „Veľmi sa teším na návrat do MMC-čka. Septembrové otvorenie sezóny bolo jedno z najlepších vystúpení, aké sme so Silnými rečami mali a som rád, že si to tesne pred Vianocami zopakujeme. Srdečne pozývam všetkých, čo frflú na predvianočný stres a chcú sa zabaviť na tom, ako ho ofrflú naši skvelí komici,“ vraví vedúci vianočnej besiedky Jano Gordulič. Ak chcete na chvíľku prepnúť z predvianočného stresu a Popolušku ste už prepínali minulé roky, príďte na  show. Organizátori sľubujú, že Last Christmas bude hrať len dvakrát. Za hodinu.

Silné reči sa vracajú do MMC s vianočnou stand-up comedy show a vyše 15 komikmi

Všetky podstatné informácie o tomto a ostatných vystúpeniach nájdete na silnereci.sk. Lístky sa rýchlo míňajú a zakúpiť si ich môžete už teraz v sieti Ticketportal.

Domov
Zdieľať
Diskusia