Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2016, 23:16
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Obytné auto ako z ríše snov za závratných 420-tisíc eur. V interiéri nájdeš všetko, čo si len vieš predstaviť

ZAUJÍMAVOSTI FINANCIE PENIAZE
Uložiť Uložené

Nechali by sme sa nahovoriť.

Mnohí z nás snívajú o tom, že jedného dňa nechajú všetko za sebou, kúpia si dostatočne veľký karavan a spoločne s láskou svojho života sa vyberú spoznávať svet. Čo by si ale povedal na to, keby si sa mohol ubytovať v takmer 11 metrov dlhom karavane či dokonca karavanovom autobuse s názvom Morelo Empire Liner? Dokonalý interiér by určite vyhovoval aj tomu najnáročnejšiemu kritikovi a Morelo okrem toho v karavane ponúka aj zopár vychytávok, ktoré by sme si určite nechceli nechať ujsť. Večer si napríklad môžeš ľahnúť do postele a odkryť strešné okno, cez ktoré budeš mať ako na dlani celú nočnú oblohu a pri pohári vínka si možno ani nevieme predstaviť lepšiu romantiku.

V tomto karavane sa na detaily dbalo v tej najvyššej miere, takže by si vnútri nenarazil na zrejme žiadne nedostatky a obrovská sila sa skrýva aj pod pomyselnou kapotou, pretože karavan disponuje motorom s obsahom 7,7-litra generejúceho cez 300 konských síl, a preto sa nemusíš báť, že by ťa tvoj automobilový miláčik niekde nechal v problémoch. Na druhej strane, je pravdou, že keby si oň mal skutočný záujem a chcel by si ho už onedlho zaparkovať na svojej záhrade, potom by si z vrecka musel vytiahnuť takmer 420-tisíc eur a to už za takéto vozidlo nie je ani zďaleka nízka čiastka. Je preto iba na tebe, či by si bol ochotný obetovať toľko peňazí, ale myslíme si, že každá slečna by ľahko podľahla tvojim zvodcovským schopnostiam, keby si ju položil na posteľ s výhľadom na nočnú oblohu a potom by si ju nechal osprchovať v špeciálnej sprche imitujúcej dážď.

Domov
Zdieľať
Diskusia