Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2016, 9:41
Čas čítania 0:00
Tibor P.

Prečo v posledných dňoch pribúda čoraz viac mužov s nalakovaným nechtom?

ZAUJÍMAVOSTI KAMPAŇ
Uložiť Uložené

Nie je za tým nič iné ako dobre mierená kampaň.

V posledných dňoch ste mali možnosť naraziť na fotografie mladých mužov, ktorí si nalakovali jeden zo svojich nechtov. Možno ste si pri prvom pohľade klopali na čelo a rozmýšľali, prečo to, preboha, niekto urobil? Nuž, nemusíte sa obávať toho, že by muži podľahli trendu prílišnej manikúry a skrášľovacích procedúr, Za všetkým je kampaň Polished Man austrálskej neziskovej organizácie YGAP, ktorá sa rozhodla poukázať na fakt, že každé piate dieťa vo veku do 18 rokov sa stane obeťou fyzického alebo sexuálneho násilia

Iniciatívu podporili aj mnohé známe osobnosti - spomeňme, napríklad, futbalistu Davida Beckhama či herca Chrisa Hemswortha. CEO neziskovsky Elliot Costello hovorí, že nápad na realizáciu celej kampane mu skrsol v hlave po tom, ako sa vrátil z Kambodže, kde stretol 8-ročné dievča menom Thea, ktorá bola dva roky fyzicky aj sexuálne týraná. Doteraz sa organizátorom kampane podarilo vyzbierať vyše 200 000 eur, ktoré pomôžu spolufinancovať projekty určené na prevenciu podobných udalostí vo svete. 

 

He's done it again. @chrishemsworth is a #PolishedMan. He's nominated @liamhemsworth and @zacefron to paint it. Nailed it.

Fotka uverejnená používateľom P O L I S H E D M A N (@polishedman),

 

Gabriel Macht. A #PolishedMan. Nailed it.

Fotka uverejnená používateľom P O L I S H E D M A N (@polishedman),

 

@anthonyselemidis has painted his on International Day of #NonViolence. He is a #PolishedMan. Nailed it.

Fotka uverejnená používateľom P O L I S H E D M A N (@polishedman),

Domov
Zdieľať
Diskusia