Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2016, 15:06
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Znovuzrodená Britney Spears sa nechala nahovoriť na karaoke s Jamesom Cordenom. V hoteloch často využíva nevhodné pseudonymy

ZAUJÍMAVOSTI BRITNEY SPEARS VIDEO
Uložiť Uložené

Zaspomínaj si na jej najväčšie hity.

Britney Spears nepatrí medzi najväčšie súčasné hviezdy a na jej hitoch a škandáloch vyrastala najmä mladá generácia spred niekoľkých dlhých rokov. Excentrická speváčka sa už do pamätí fanúšikov zapísala drogovými excesmi, oholením svojej hlavy či stratou starostlivosti o vlastné deti, ale nech ju už v živote postretlo čokoľvek, Britney je zdá sa späť a v plnej sile. Jej predchádzajúce albumy boli v posledných rokoch len akoby pozliepané dokopy za veľmi krátku dobu, avšak chystajúci sa album Glory by mal vytrieť zrak všetkým neprajníkom a opäť zahojiť boľavé srdcia jej fanúšikov. Pri príležitosti príprav na nový album, ktorý by sa mal na pulty obchodov dostať už 26.8., si Britney do svojej tradičnej šou Carpool Karaoke zavolal moderátor James Corden a táto dvojica si očividne veľmi dobre sadla. Dozvieš sa zopár zaujímavých detailov zo speváčkinho súkromia, mnohé novinky o samotnom albume a chýbať samorejme nebude ani dávka vtipných momentov.

Domov
Zdieľať
Diskusia