Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2016, 0:29
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ženské finále olympijského futbalu rozhodol absurdný vlastný gól, ktorý bude hráčku dlho mrzieť

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Všetci sa už tešíme na mužské finále, no dnes sme si mohli ešte vychutnať to ženské medzi Nemeckom a Švédskom, v ktorom sa z víťazstva 2:1 radovali Nemky.

Olympijské hry 2016 v Riu pomaly vrcholia a zostávajú nám už len posledné dva dni, počas ktorých uvidíme či už mužské finále vo futbale, alebo aj nášho Peťa Sagana či štvorkajak. Ešte na konci piatkového dňa sme tu mali už jedno futbalové finále, ale ženské, medzi favoritovanými Nemkami a Švédskom.

Nemecko bude mať už dnes v noci možnosť získať aj druhú futbalovú trofej, keďže Nemky vyhrali svoj finálový zápas tesne 2:1 a môžu sa tak radovať z cenného triumfu. Naopak, Švédky síce môžu byť spokojné už aj so samotnou finálovou účasťou, no kľudne mohli siahať aj na celkové prvenstvo, nebyť nešťastného a poriadne čudného vlastného gólu, ktorý sa neskôr ukázal byť ako víťazný. Tento gól síce zvyšoval náskok Nemecka už na 2:0, no Švédkam sa podarilo neskôr znížiť, vyrovnať však už nedokázali. Tou nešťastnou sa stala Linda Sembrant, ktorá po odraze lopty od tyčky zazmätkovala a pri snahe odkopnúť loptu ju jednoducho napálila do vlastnej siete. Aktuálne ju tento moment určite nesmierne mrzí a spytuje si svedomie, keď však emócie vychladnú, Švédky si určite uvedomia, že aj striebro je výborný úspech, ktorý sa od nich určite nečakal. Nemkám, samozrejme, gratulujeme k prvenstvu a sme zvedaví, či ich v noci napodobnia aj chlapi, na ktorých čaká domáca Brazília.

Domov
Zdieľať
Diskusia