Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2016, 22:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Futbalový zápas posunuli kvôli búrke o pár minút. Kluby si tak zatiaľ proti sebe zahrali piškvorky

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Aj takto sa dá zabiť čas pred zápasom.

Futbal je v Spojených štátoch na vzostupe a môžu za to aj mnohé európske hviezdy, ktoré sa sem vybrali zakončiť svoje na úspechy bohaté kariéry. Okrem toho sa dá zviditeľniť aj inými spôsobmi a najnovší kúsok majú na svedomí dva kluby najvyššej futbalovej súťaže v štátoch, MLS, ktorými sú New York City a Colorado.

Štart zápasu medzi týmito dvomi celkami musel byť posunutý o nejakú tú dobu, kvôli nepriaznivému počasiu, bolo však treba nejako zabiť čas, a tak sa na Twitteri spustila partia obľúbených piškvoriek. S výzvou prišiel správca účtu coloradskeho klubu, ktorý vyzval správcu Twitteru svojho súpera a partia sa mohla začať. Tá sa však skončila len remízou, a tak sa oba tábory zhodli, že o všetko sa rozhodne na ihrisku. New York City zvládli zápas suverénne po výsledku 5:1 a výrazne k tomu pomohol Frank Lampard, ktorý si pripísal hattrick.

Lampardov hattrick

Domov
Zdieľať
Diskusia