Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. mája 2016, 21:52
Čas čítania 0:00
Marek R.

Už o pár dní bude Slovensko žiť futbalom a chalani sa dočkali aj novej hymny!

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Vyrovná sa nasledujúci hit hokejovej hymne Nech bože dá?

Odkedy sa v Bratislave a Košiciach konali majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, akosi sme si už aj zvykli, že s príchodom šampionátu dostane slovenská hokejová reprezentácia novú hymnu a ich počet bude onedlho väčší ako počet strelených gólov našich na šampionáte. Veď a čo že vďaka Nech bože dá máme perfektnú hymnu, treba sa neustále predbiehať a vymýšľať nové, o čo sa postarali mnohí raperi, rádiá, Kristína či aj Braňo Mojsej.

Neustále vymýšlanie novej hymny pre slovenský hokej bolo spôsobené tým, že takmer celá krajina žije hokejom a Slovensko zvyklo dosahovať na medzinárodných turnajoch výborné výsledky. Náš hokej ide, bohužiaľ, ale zlým smerom, do popredia sa dostáva futbal, o čom svedčí nielen historický postup na majstrovstvá sveta v Južnej Afrike v roku 2010, ale aj taktiež historický postup chalanov na EURO 2016, ktoré sa koná už o pár dní vo Francúzsku. Treba teda využiť hype okolo slovenského futbalu a bim, slovenský futbal má nového adepta na hymnu. 

O tento počin sa postaral folklórny súbor Kozákovci. Možno si pri úvodnej melódii poviete, že ako má toto vyburcovať chalanov, treba si počkať na slová pesničky a hneď zostanete v miernom šoku. Text má na svedomí obľúbený Kuko z kapely Horkýže Slíže a samotné zhodnotenie tejto hymny necháme už na vás.

MY VÁS VŠETKÝCH ROZJE*EME, ÚPLNE NA KAŠU,
BOJTE SA NÁS OBYČAJNÉ HOVNÁ, MY VÁM DÁME NAŠU.

Domov
Zdieľať
Diskusia