Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2016, 10:41
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Premeň svoj iPhone na klasický fotoaparát vďaka štýlovému púzdru. Obsahuje aj užitočné tlačidlá pracujúce na ultrazvukovom princípe

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Púzdro s retro nádychom.

V dnešnej dobe už státisíce ľudí, ktorí si chcú iba z času na čas odfotiť malebnú panoramatickú fotografiu a inak len zachytávať podarené momenty zo svojho každodenného života, nechávajú doma rozmerné zrkadlovky a vo všetkom sa spoliehajú napríklad na svoj iPhone. Samozrejme, že iPhone by ti nijak nepomohol v prípade, že pracuješ ako profesionálny fotograf, ale ako amatérovi by ti smartfón od Apple mal úplne postačovať a keby si niekedy cítil túžbu držať svoj iPhone podobne ako klasický fotoaparát, púzdro s názvom PICTAR by mohlo byť tvojím riešením.

Na prvý pohľad sa síce môže zdať, že ide výlučne o púzdro, do ktorého zastrčíš svoj iPhone a potom ho môžeš držať ako fotoaparát, ale PICTAR obsahuje aj niekoľko užitočných tlačidiel spojených s tvojím smartfónom zaujímavým spôsobom, keďže nepoužívajú Bluetooth, ale ultrazvukové vlnenie komunikujúce s aplikáciou PICTAR v tvojom telefóne. Vďaka tomu toľko netrpí batéria a iPhone ti ako hlavný fotoaparát poslúži niekoľkonásobne dlhšie. Ak by si mal o šikovné púzdro záujem, potom nakupuj na Kickstarteri, kde máš ešte poslednú možnosť zaobstarať si ho.

Domov
Zdieľať
Diskusia