Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. apríla 2016, 21:07
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Potetovaný Mel Gibson sa vracia na filmové plátno v traileri pre akčný Blood Father

FILMY A SERIÁLY MEL GIBSON
Uložiť Uložené

Mel Gibson sa odprezentuje v novom akčnom thrilleri ako starý kriminálnik.

Mel sa naposledy objavil v stretnutí filmových veteránov Expendables 3 z roku 2014 a odvtedy sa výrazne nehrabal k žiadnemu projektu. Pravda, má už svoje roky, vybudoval si sľubnú kariéru a má sa veru čím chváliť, no Hollywood ho už nikdy neprijme. S herectvom ale rozhodne nekončí a uvidíme ho v ďalšej snímke nesúcej názov Blood Father. Nie je prekvapením, že pôjde o akčný thriller a zrejme bude Gibson v podaní Johna Linka ešte viac šialený než v jeho originálnom Mad Maxovi. Ako bývalý kriminálnik a člen motorkárskeho gangu bude chrániť svoju šesťnásťročnú dcéru (Erin Moriarty) pred drogovými dealermi po tom, čo sa ona sama namočí do krádeže. Dievča nevie, čo má robiť a v snahe uniknúť zavolá otcovi. Ten zvykol bývať narkomanom a závislým na alkohole. To boli hlavné faktory, ktoré spôsobili ich vzájomné odlúčenie. John sa teda rozhodne vrátiť všetko do starých koľají a pomôcť jej, aj keď to bude náročné, až nebezpečné.

O réžiu sa postaral Francúz Jean-Francois Richet (Killer Instinct) a scénár pripravil Peter Craig (The Town) spolu s Andreou Berloff. Drsný thriller uvidíme ešte tento rok, avšak v Austrálii bude mať premiéru už na konci augusta. Pôjde o R-kový rating a stopáž bude mať niečo pod 90 minút. Medzi inými si zahrajú aj William H. Macy, Thomas Mann, Elisabeth Rohm, Diego Luna a Michael Parks. Vyzerá to vcelku zaujímavo. Veď posúďte sami v traileri nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia