Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2016, 0:21
Čas čítania 0:00
Peter Nemček

Fedor Emelianenko chce zápasiť v UFC proti šampiónovi v ťažkej váhovej kategórii Fabriciovi Werdumovi

ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ruská legenda Fedor Emelianenko je späť v hre. Čo bude nasledovať v jeho kariére ďalej?

Ruská legenda Fedor Emelianenko dostane pravdepodobne opäť šancu postaviť sa do Octagonu pod záštitou UFC. Aj keď už podpísal propagačnú zmluvu s Rizin, stále má otvorené zadné dvierka pre podpísanie zmluvy s UFC. V nedávnom rozhovore pre EPIC MMA sa vyjadril, že chce bojovať, a to proti šampiónovi v ťažkej váhovej kategórii v UFC, Fabriciovi Werdumovi. "Nechcem si nič dokázať, len chcem bojovať proti najlepšiemu z najlepších a vybojovať si titul v UFC. Od UFC som dostal ponuku už veľakrát. Dvere sú stále otvorené a komunikujeme o ďalšej spolupráci." - povedal Fedor.

A prečo práve Fabricio? Pravdepodobne pre jednu vec a to tú, že Fabricio bol ten, kto zrušil Fedorovi šnúru 27 výhier po sebe v roku 2010. Porazil ho už v prvom kole vďaka šikovnej páke. Po prehranom boji s Werdumom, Fedor prehral ešte ďalšie dva s Antoniom Silvom a Danom Hendersonom.

V súčasnej dobe má Fedor na konte štyri výhry po sebe. V decembri po trojročnej prestávke sa postavil proti Jaideepovi Singhovi, ktorého pod záštitou Rizin porazil. Každý stále verí v to, že najlepší bojovník v ťažkej váhovej kategórii všetkých čias sa vráti a bude bojovať v Octagone.

                                                                           Video Fedorovej prehry s Werdumom

Domov
Zdieľať
Diskusia