Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2016, 21:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Scena_FM Najt putuje s DJ-om Wichom do Piešťan

REFRESHER
Uložiť Uložené

Miestom činu štvrtej zastávky zaujímavej akcie bude piešťanské Podzemie.

Reláciu Scena_FM, už asi nie je potrebné veľmi predstavovať. Pravidelná piatková show na Radio_FM, pod taktovkou Galagera a Yanka Krala hostila už množstvo známych mien ako z domácej, tak aj svetovej hudobnej scény. Spomenúť môžeme mená ako napr. DJ Zinc, ZEBRA KATZ, Canblaster, Marshall Jefferson, Teddy Killerz, Toky, Vec, L PLUS a desiatky ďalších djov a producentov. Po vyše roku svojej existencie sa relácia z éteru rádia chystá priniesť to najlepšie z domácej scény do šiestich miest a klubov na Slovensku pod názvom Scena_FM Najt. Celá séria zastávok Scena_FM Najt prebieha pod záštitou Jägermeistera, čo je nepochybne zárukou dobrej akcie.

Úvodnú "Najt" ste mali možnosť zažiť už v Bratislave. Tejto akcie sa zúčastnilo vyše 700 návštevníkov a priniesla neopakovateľnú atmosféru do priestorov Nu Spirit Clubu a inak tomu nebolo ani na druhej a tretej “Najt” v Nitre a v Trenčíne. Prvá zastávka v tomto roku smeruje do Piešťan, konkrétne to bude klub Podzemie, kde budete mať 18.3. opäť možnosť počuť to najlepšie z hip hopu, trapu, bass music, grimeu a dnb. Hlavným aktérom večera bude jeden z najproduktívnejších rapových producentov v našich končinách – “The man with the Golden Touch” Dj Wich . Popri ňom zahrajú samozrejme aj samotní moderátori relácie Yanko Kral a Galager, Sir Bakulu a domáci BIIZA. Scena_FM Najt bude následne pokračovať v s minimálne ďalšími dvomi zastávkami v Žiline a Košiciach.

Scena_FM Najt putuje s DJ-om Wichom do Piešťan

 Viac informácií a aktualít nájdeš priamo na oficiálnej facebookovej udalosti. Vidíme sa. 

Domov
Zdieľať
Diskusia