Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2016, 13:17
Čas čítania 0:00
Marek R.

Na štadióne Dortmundu umrel počas zápasu fanúšik. Reakcia oboch fanúšikovských základní vyvoláva zimomriavky

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Fanúšikovia Dortmundu a Mainzu sa dokázali spojiť, keďže sú aj dôležitejšie veci ako futbal.

Borussia Dortmund po nie príliš vydarenej minulej sezóne opäť nabrala druhý dych. V lige sa ako jediný klub ako tak drží na dosah mníchovského Bayernu, no a v Európskej lige si poradili s Tottenhamom suverénne 3:0, keďže anglický celok sa šetril na včerajší zápas s tímom svetových kvalít, suverénne poslednou Aston Villou. Keďže v sobotu sa Bayern radoval z troch bodov po jasnom víťazstve nad Brémami, musela Borussia Dortmund taktiež naplno bodovať vo včerajšom zápase. Nakoniec sa po góloch Reusa a Kagawu tešili zo zaslúžených troch bodov, keď boli počas zápasu jasne lepším tímom a kľudne mohli vyhrať oveľa väčším rozdielom.

Na štadióne Dortmundu umrel počas zápasu fanúšik. Reakcia oboch fanúšikovských základní vyvoláva zimomriavky

Po konci zápasu však mali domáci fanúšikovia, rovnako aj hráči, zmiešané pocity. Počas zápasu totiž na juhozápadnej tribúne dostali dvaja fanúšikovia domácich infarkt a jeden z nich priamo na mieste aj zomrel. O tejto tragickej udalosti po chvíli informovala svetelná tabuľa na štadióne a reakcia na tento moment nenechala na seba dlho čakať. Behom pár sekúnd prestali oba fanúšikovské tábory povzbudzovať svoj tím a spojili sa v jeden hlasný zbor, ktorý začal spievať známu pieseň You will never walk alone. 

Domov
Zdieľať
Diskusia