Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2016, 15:04
Čas čítania 0:00
Marek R.

Nové pôsobisko Pepa Guardiolu je známe. Pomôže bohatému veľkoklubu k vytúženému triumfu v Lige majstrov?

ŠPORT FUTBAL MANCHESTER CITY
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

To, o čom sa už dlhšie špekulovalo, sa stalo skutočnosťou. Pep Guardiola bude od budúcej sezóny trénovať Manchester City.

Väčšinu hráčskej kariéry strávil v drese katalánskeho giganta, neskôr trénoval B-čko tohto klubu, aby sa napokon prepracoval až k trénerskej stoličke prvého tímu Barcelony, s ktorým dokázal v priebehu jedného kalendárneho roka vyhrať až neskutočných 6 trofejí a spraviť si tak vo futbalovom svete výborné trénerské meno. Mnohí argumentujú, že s tímom, akým disponovala v tom čase Barcelona, by vyhral každý, treba však brať do úvahy, ako na tom bola Barcelona sezónu pred nástupom Guardiolu. Tretie miesto v lige, priepastná strata na prvý Real Madrid a dokonca 10 bodová strata na druhý Villareal. Prišiel však Guardiola, zbavil sa niektorých perfektných hráčov a začal presadzovať svoju filozofiu, ktorá spravila z Barcelony zatiaľ najlepší tím 21. storočia.

Pôsobenie v Bayerne sa dá považovať za menšie sklamanie, a to kvôli Lige majstrov, Pep a jeho tím však má ešte poslednú šancu a uvidíme, ako to dopadne. Je však isté, že Manchester City bude o rok opäť ašpirantom na titul v Premier League a konečne aj v Lige majstrov, kde im to nejde podľa ich predstáv. Guardiola totiž bude mať k dispozícii množstvo technicky výborne vybavených hráčov.

Nové pôsobisko Pepa Guardiolu je známe. Pomôže bohatému veľkoklubu k vytúženému triumfu v Lige majstrov?
Anketa:
Dokáže spraviť Guardiola z obávaného tímu Premier League aj postrach súperov v Lige majstrov?
Áno
Nie
Áno
50 %
110 Hlasov
Nie
50 %
110 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia