Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2015, 19:10
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Fantastický gól Neymara v spolupráci so Suárezom zanecháva internet v úžase

ŠPORT NEYMAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Barcelona sa v domácom zápase s Villarealom postarala o výhru a tri dôležité body troma gólmi. Jeden z nich strelil aj Neymar, a že bol ukážkový.

Ďalší náročný súper, ďalšie tri body doma. Tak sa zdá, že slovo Messidependencia už v Barcelone nemá miesto, keďže Neymar a Suárez svojho kamaráta a kolega posledné týždne, odkedy je zranený, dokonalo zastupujú. Nielenže sa starajú o atraktívnu hru, ktorej je bez Lea oveľa menej, strieľajú ale góly, a to množstvo gólov. Len v lige strelil Neymar od zranenia Lea 9 gólov, zatiaľ čo Luisito hneď 7, nehovoriac o asistenciách. V posledných zápasoch je to skôr iba o ich naháňačke, kto strelí viac gólov. V dnešnom zápase dokonca Neymar prenechal Luisovi penaltu, čo len svedčí o tom, aká je situácia v kabíne a hlavne aký vzťah majú medzi sebou ako Ney a Luis, tak aj ich kolega Messi. Dnešné víťazstvo však najviac okorenil druhý gól Neymara, ktorý nám pripomenul krásne roky s Ronaldinhom. Gól sám o sebe komentár nepotrebuje, stačí si ho pozrieť.  

Domov
Zdieľať
Diskusia