Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2015, 22:40
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Mercedes-Benz Slovakia podcenil silu Facebooku. Po prehratej stávke utopil CLA Shooting Brake!

TECH VIDEO
Uložiť Uložené

Množstvo zdieľaní, komentárov a pozornosti nielen na Slovensku si zaslúžil ambiciózny akt domáceho zastúpenia nemeckej automobilky. V duchu dohody teraz posiela video.

Určite mnohým z vás neunikla skutočnosť, že slovenské zastúpenie značky Mercedes-Benz, respektíve konkrétne ich oficiálna fejsbuková stránka, nedávno naozaj statočne rozbúrila vody nielen onej modrej sociálnej siete, a to i za našimi hranicami. Dôvodom bola vtedy uverejnená fotografia pózujúceho CLA Shooting Brake pri bazéne s priloženou otázkou "Má niekto lepší nápad na zajtra?". Zo začiatku nevinne vyzerajúcich reakcií a debaty tamojších sa však začali diať veľké veci. Za všetko môže jeden z fanúšikov, ktorý položil, možno úplne bez akýchkoľvek očakávaní, prostredníctvom komentáru otázku "A čo tak, keby si tento meďák zaplával?!". Krátko na to prišla odpoveď priamo z radov automobilky, ktorá hovorila nasledovné: "Keď vám komentár olajkuje tisíc ľudí, môžete si vybrať, či do toho bazéna nacúvame alebo to dáme driftom." Slovo dalo slovo, a čuduj sa svetu, i keď by to možno len málokto povedal, už za niekoľko hodín sa ukázala sila najznámejšej sociálnej siete, ktorá vďaka množstvu sharovaní a likovaní presiahla danú tisícku a dala jasne najavo, že by si chcela minimálne zo zaujímavosti pozrieť, ako by nový medveď skončil vo vode. Čísla hovorili jasnou rečou, a všetci teda čakali, ako zareagujú kompetentní z Mercedesu, ktorí s takýmto výsledkom určite nečakali.

Mercedes-Benz Slovakia podcenil silu Facebooku. Po prehratej stávke utopil CLA Shooting Brake!

Najmä mercedesácky social media manager sa určite v tom momente zapotil, koniec koncov, i pod danou fotografiou nebola núdza o posmešky na jeho osobu. Skôr či neskôr sa teda musel obrátiť na oddelenie "krízovej komunikácie", ktoré v prvom momente prišlo so síce trefným, no pochopiteľne spokojnosť neprinášajúcim riešením. Množstvo počítačových návrhov, či dokonca súťaž o najlepšiu vizualizáciu s možnosťou výhry CLA-čka na víkend, tak museli isť stranou a po niekoľkých dňoch sa objavil teaser odkazujúci na predposlednú augustovú nedeľu, ktorý predznamenával sľúbený krok zo strany Mercedesu, keďže stávku prehral. Výsledkom je naozaj kvalitne spracované video so zaujímavým dejom a Stigovým bratom zo Slovenska, no a samozrejme snehobielym Shooting Brake-om, o ktorého osude sa dozviete v jeho závere. 

Odporúčané
6 typov divných videí, ktoré ľudí upokojujú. Vytláčanie pupákov či krájanie kinetického piesku ťa prenesie do hladiny alfa 6 typov divných videí, ktoré ľudí upokojujú. Vytláčanie pupákov či krájanie kinetického piesku ťa prenesie do hladiny alfa 22. marca 2023, 11:00

Na začiatku bola prehratá stávka, na konci je o jedno voľné parkovacie miesto viac. Sľubujeme, že keď bude mať toto video tisíc zdieľaní, dáme nášmu social media managerovi jeho prácu späť.

Posted by Mercedes-Benz Slovakia on 23. august 2015

Domov
Zdieľať
Diskusia