Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2015, 23:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

FIFA 16 ukazuje najlepších hráčov na svete v prvom videu!

TECH
Uložiť Uložené

EA sa na E3 celkom vyšantila a okrem iného nám odhalila aj najnovšiu FIFU, ktorej vládne najlepší futbalista planéty, Leo Messi.

Pred viac ako dvoma týždňami sa nám FIFA 16 odhalila celkom netradične. Miesto klasického reveal traileru ponúkla totiž video zobrazujúce hru za ženy. Správne, najnovšia hra z najobľúbenejšej športovej série bude po prvýkrát v histórii obsahovať aj možnosť hrať za ženy, konkrétne si vyskúšať ženské Majstrovstvá sveta. 

Dnes, na konferencii E3, kde mala EA už tradične svoje vlastné vystúpenie, konečne šéf EA Sports, Peter Moore, odhalil FIFU tak, ako sme to všetci chceli už pred nejakým časom. Nejde ale o nič pôsobivé ani revolučné. Dočkáme sa malých grafických úprav a zmeny v hrateľnosti, hlavne čo sa inteligencie a bránenia hráčov týka, no na bližšie detaily si ešte budeme musieť počkať. Hlavné je, aby sa prekopal systém brankárov, ktorý mal byť vo FIFE 15 revolučný. Nakoniec to dopadlo tak, ako to dopadlo a ja len budem dúfať, že EA Sports sa konečne hecne a pripraví niečo vskutku... nové. FIFA 16 vychádza 26. septembra pre PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 a PS3.

PS: Ak vám vadí veľké množstvo záberov na hráčov FC Barcelona, treba si uvedomiť, že Barca je najúspešnejší klub histórie aj súčasnosti, majú pravdepodobne najlepší tím histórie a zároveň aj najlepšieho hráča histórie tohto športu. V prvom rade má ale EA s Barcou veľkú zmluvu o sponzorstve a partnerstve, takže už chápete, prečo je vkuse Messi na obálke.

Domov
Zdieľať
Diskusia