Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2015 o 17:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Stratégia Total War: Warhammer s množstvom príšer, legendárnych tvorov a mágie oznámená!

TECH
Uložiť Uložené

Creative Assembly a Sega oznámili vývoj novej stratégie zo série Total War s obsahom, ktorý ocenia najmä fanúšikovia Warhammer. Učinili tak lákavým trailerom.

O crossoveri herných sérií Warhammer a Total War sme prvé informácie a špekulácie počuli už minulý rok. Hra ale postupne upadala do zabudnutia, až sa dnes, sčista-jasna objavil cinematic trailer potvrdzujúci tak spoluprácu medzi štúdiom Creative Assembly (autori strategickej série Total War) a spoločnosťou SEGA. Tentokrát to ale nebudú historické boje tak, ako sme na to už 15 rokov zvyknutí. Total War sa vyberie cestou fantasy a privedie nás do sveta plného mágie, príšer, legendárnych hrdinov, lietajúcich monštier a tak ďalej a tak ďalej. 

Rovnako ako v predošlých tituloch série, budete sa musieť rozhodnúť, za koho chcete hrať, akým štýlom chcete hrať a ako aj vyhrať. Budete si budovať vlastné impérium a veliť nespočetnému množstvo jednotiek a ich vojakov. Na výber budú ale zaujímavejší pešiaci a vojaci vôbec, než tomu je u napoleónskych vojen. Teda aspoň pre hráčov, ktorí viac obľubujú fantasy než históriu. Total War: Warhammer má vyjsť ešte tento rok pre PC, Mac a SteamOS a pôjde o prvú časť chystanej trilógie. Samozrejme, už teraz sa chystajú aj rôzne DLCčka a snáď aj datadisky. Príbeh, ktorý bude sprevádzať kampaň, nám je načrtnutý v lákavom cinematic traileri nižšie. Snáď to Creative Assembly nezmrvia a vyvarujú sa chýb posledných rokov. Zaujal vás trailer, respektíve hra samotná? 

Domov
Zdieľať
Diskusia