Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2015, 17:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tom Cruise sa vydáva na Mission: Impossible 5 so skvelým akčným trailerom

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Bond, James Bond. Ale prosím vás, Tom Cruise ho podľa všetkého v 5. diele Mission: Impossible strčí do vrecka!

Tom Cruise sa vydáva na Mission: Impossible 5 so skvelým akčným trailerom

Žeby si začali veľké produkčné filmové spoločnosti brať príklad z raperov a posúvať nové videá v nedeľu? Skutočne si nepamätám, kedy sme naposledy videli akýkoľvek, nie to ešte prvý trailer k očakávanej snímke v tento deň. Nuž, Ethan Hunt nás prekvapil, a musím poznamenať, že skutočne v dobrom slova zmysle. Ak bude nový diel taký skvelý ako video nižšie, máme sa skutočne na čo tešiť. Krásne ženy (bohužiaľ sa však neukáže zmyselná Maggie Q ani sexy Paula Patton z dôvodu plného kalendára), skvelá akcia, špiónske gadgety a Tom Cruise, ktorému zmizlo bruško a naďalej potvrdzuje, že hoci jeho herecký rozsah nie je obdivuhodný, pre rolu Ethana Hunta sa jednoducho narodil. Prirátajme k tomu Benjiho (Simon Pegg), ktorý sa pozrie do akcie a Jeremyho Rennera a máme tu skutočne zálusk na perfektnú akciu a humor. Tak sa zdá, že špiónske filmy to tento rok v kinách vyhrajú. Videli sme už perfektného Kingsmana od Vaughna, čaká nás The Man from UNCLE, James Bond: Spectre a samozrejme aj Mission Impossible: Roque Nation.

Odporúčané
KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? KVÍZ: Šprintujúci Tom Cruise v 10 rôznych filmoch. Spoznáš každý podľa toho, ako uteká na obrázku? 21. novembra 2023, 11:00

Príbeh hovorí o tom, ako sa Ethan a spol. budú snažiť zlikvidovať organizáciu Syndicate, podobnú IMF (Impossible Missions Force) pre ktorú pracoval/pracuje aj Ethan. Vo filme uvidíme Toma Cruisa, Simona Pegga, Jeremyho Rennera, Alec Baldwin, Ving Rhames, Rebecca Ferguson a Sean Harris. Scenár napísali Drew Pearce (Iron Man 3) a neskôr ho vypiloval Will Staples, scenárista videohier ako napríklad Call of Duty: Modern Warfare. Dohiadol si naň ale aj samotný Christopher McQuarrie, ktorý film aj zrežíroval. Snímku uvidíme v kinách a pol roka skôr, než sa pôvodne oznámilo, a teda 30. júla. 

Pre viac trailerov, noviniek a zaujímavostí zo sveta filmov a seriálov zamierte na Filmkult

Domov
Zdieľať
Diskusia