Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2015, 14:04
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Superman alebo nový Bond? To vám povie perfektný trailer pre Man From U.N.C.L.E.

FILMY A SERIÁLY GUY RITCHIE
Uložiť Uložené

Zdá sa, že Guy Ritchie natočí ďalší akčný skvost. V hlavnej úlohe špionážneho Man From U.N.C.L.E. sa predstaví Henry Cavill.

Guy Ritchie je talentovaný režisér z Anglicka, ktorého výtvory zjavne (a bohužiaľ negatívne) poznačil jeho vzťah s Madonnou, ktorý je už ale našťastie dávno minulosťou. Ritchie natočil dvoch dobrých Sherlockov a najnovšie nás poteší špionážnou akčnou snímkou Man From U.N.C.L.E. Ritchieho špecifický štýl vizualizovania krimi/akčného žánru spolu s jemným britským humorom valcuje aj tento raz a aj v tomto prípade to vyzerá na veľmi slušnú jazdu.

Superman alebo nový Bond? To vám povie perfektný trailer pre Man From U.N.C.L.E.


Dej filmu by mal vychádzať zo skutočnej udalosti, ktorá sa odohrala na pozadí studenej vojny okolo roku 1960, kedy dvojica agentov tajných služieb (CIA, KGB) dostala za úlohu zastaviť tajomnú medzinárodnú zločineckú organizáciu. Ako ale vidíme v traileri, rozhodne nebudú mať práve idylický brother from another mother vzťah. Cieľom nebezpečnej organizácie je destabilizácia krehkej rovnováhy síl prostredníctvom jadrových zbraní a technológií. Čaká nás teda skvelá akcia plná vyšperkovaných nápadov a originality, humor, kvalitní herci a snáď aj krásne ženy. 

Režíruje spomínaný Guy Ritchie, o scenár a kameru sa postaral Scott Z. Burns (skvelé Side Effects, či Bournovo Ultimátum), respektíve John Mathieson (Robin Hood, Kráľovstvo nebeské, X-Men: First Class). Hrajú Henry Cavill (Man from Steel, Immortals), Armie Hammer (The Lone Ranger, The Social Network) alebo Hugh Grant (Notting Hill, Cloud Atlas). V slovenských kinách 13. augusta, bratia Česi si počkajú o týždeň dlhšie, do 20. augusta. 


Nové trailery, obrázky a informácie nájdete na Filmkulte, kde nájdete napríklad aj prvý obrázok Daniela Craiga v novej bondovke Spectre. 

Superman alebo nový Bond? To vám povie perfektný trailer pre Man From U.N.C.L.E.

Domov
Zdieľať
Diskusia