Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2015 o 10:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Battlefield Hardline prichádza s adrenalínovaným singleplayer gameplayom

TECH
Uložiť Uložené

Visceral Games a EA sa spojili, aby priniesli celkom iný Battlefield. Ten nás teraz láka skvelým launch trailerom a odkazuje COD, že by sa malo začať báť.

Už 19. marca budeme mať šancu vyskúšať si nový Battlefield s podtitulom Hardline. Pôjde o úplne iný typ FPS v sérii, takže sa pripravte, že tentoraz nebudete ničiť budovy v tankoch a stíhačkách. Vlastne, od Bad Company 2 sa žiadna budova ani zničiť nedá, či? Miesto progresu tu máme regres a nie, naskriptované Levolution, hoci efektné, nikdy nenahradí možnosti deštrukcie. Hardline sa z vojnových bojísk presunie na ulice, kde zúria bitky medzi policajtmi a gangstermi. Hra ponúkne širokú plejádu módov, zbraní a nových gadgetov, ako aj inovačných spôsobov gameplayu. 

Multiplayer v BETe som si veľmi užil. Nahral som veľa hodín a spoznal herné mechanizmy. Ovládanie je jednoduché a hrateľnosť zábavná. Nové módy konečne okorenia dnes už tuctové a bezduché strieľanie v stereotypných úlohách. Vývojári z Visceral Games ale nemyslia len na hru pre viacerých hráčov a sú si vedomí, že singleplayer bol vždy len druhoradou a slabšou časťou z Battlefield série. Aj preto sa rozhodli výrazne na ňom zamakať a dnešným launch trailerom nás o tom len presviedčajú. Žeby sa Call of Duty muselo báť konkurencie aj v tomto bode? Dozvieme sa to už za niečo vyše týždňa, kedy Hardline vyjde pre PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 a PS3. Viac o hre sa dozviete tu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia