Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2015, 18:39
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Neodolateľní Mimoni v novom traileri ukazujú, že vo filme budú skutočne zábavní

FILMY A SERIÁLY MIMONI
Uložiť Uložené

Po Super Bowl Spotoch tu máme aj druhý trailer pre Minions, teda žltých Mimoňov od Grua.

Prvý trailer pre samostatný film Minions dorazil pred pár mesiacmi a odvtedy sme videli rôzne zábery, obrázky, či informácie. 5 mesiacov pred premiérou nás ale tvorcovia vnadia druhým trailerom, naskytá sa teda otázka, či nám do návštevy kín neprezradia aj celý príbeh a neukážu všetky vtipné scénky. Synopsa hovorí o zrode Mimoňov a o tom, ako sa z buniek stali dokonalé nástroje zloduchov, ktorým bezhlavo slúžia a plnia ich rozkazy. Od T-Rexa po Napoleona, Mimoni slúžili komukoľvek, kto mal veľké plány a nebol dobrák od kosti. Keď ale nezostane nik, kto by ich zotročil, upadnú do depresie. Vtedy sa trojica odvážnych jedincov vyberie do New Yorku, kde stretne prvú ženskú superzlodušku, Scarlet Overkill (Sandra Bullock). Ak sa vám však zdá, že Gruov charakter bol jednoduchý prenesený do ženskej podoby a z Mimoňov sa celkom možno stane Despicable Me 3, nie ste jediní. 

Neodolateľní Mimoni v novom traileri ukazujú, že vo filme budú skutočne zábavní


Uvidíme, nakoľko sa Mimoňom podarí preraziť. Level roztomilosti je vysoký, level očakávaní si radšej kontrolujeme, no niet pochýb, že tento spin-off pre Despicable Me (Ja zloduch) je viac než vítaným kúskom a dúfame, že aj uspokojivým. Nezabúdajte, že dej sa bude odohrávať dávno pred narodením Grua a teda nečakajte ani jeho, ani jeho tri dievčatká. V našich kinách uvidíme snímku už 25. júna 2015. Ak ste ale zvedaví aj na tretiu časť Ja, zloduch, nezúfajte, tá sa dostaví v roku 2017. Viac sa animáku budeme venovať na Filmkulte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia