Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. novembra 2014, 15:08
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Žltí Mimoni zabíjajú najväčších vládcov sveta v prvom traileri pre celovečerný film!

FILMY A SERIÁLY MIMONI
Uložiť Uložené

Drobné a všetkými milované žlté stvorenia z Ja, zloduch - Mimoni, dostanú svoj vlastný film. Sleduj prvý trailer o ich pôvode.

Žltí Mimoni zabíjajú najväčších vládcov sveta v prvom traileri pre celovečerný film!

Pravdepodobne najzlatšia vec na rozprávke Ja, zloduch sú Mimoni. Malé žlté stvorenia, ktoré slúžia zloduchovi-nezloduchovi, Gruovi. Kvôli ich nesmiernej obľúbenosti sa ich tvorcovia rozhodli prísť s celovečerným filmom. Ten sa nám odkrýva v dnešnom, takmer 3-minútovom traileri, kde vidíme ich začiatky, príchod do New Yorku či stret s prvým pánom, T-Rexom. Sú predurčené niekomu slúžiť, avšak, ako to uvidíte aj v traileri, vždy o svojho pána prídu. Vo filme sa nakoniec usadia s prvým ženským mega-zločincom menom Scarlet Overkill (Sandra Bullock). V našich kinách uvidíme snímku už 25. júna 2015. Ak ste ale zvedaví aj na tretiu časť Ja, zloduch, nezúfajte, tá sa dostaví v roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia