Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2015 o 14:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Olivia Wilde v novom horore umrela, aby sa mohla vrátiť medzi živých ako démon

FILMY A SERIÁLY HOROR
Uložiť Uložené

Máme tu ďalší horor, tentokrát s Oliviou Wilde, ktorú moderná veda vráti zo sveta mŕtvych, avšak niečo si so sebou z pekla priniesla.

Mnohými zbožňovaná Olivia Wilde sa dala na horor. V Lazarus Effect sa vráti do bieleho plášťa a spomenie si na svoje časy s Housom. Tentoraz však nebude liečiť, ale privádzať mŕtvych k životu. Ako členka študentov medicíny spoločne so svojimi súdruhmi vyvinie látku, ktorá oživí mŕtve organizmy. Ako vidíte v traileri, „liek“ funguje najprv na psovi, neskôr aj na samotnej Olivii, teda jej postave. Hrátky s Bohom ale neostanú nepotrestané a oživená žena si z pekla prinesie aj niečo navyše. Bonus, ktorý bude chcieť každého zabiť. Síce sme už vďaka traileru objavili osud jednej z postáv, stále ostáva množstvo krvi a strašidelného elementu. Milovníci hororov, čo poviete? Máme tu ďalšiu priemernú žánrovku a podpriemerný film? The Lazarus Effect budeme sledovať aj na Filmkulte.

Domov
Zdieľať
Diskusia